Administer Ajankohtaista Uutinen Kuntalaskenta Oy:stä Tammelan kunnan palkkahallintokumppani

Kuntalaskenta Oy:stä Tammelan kunnan palkkahallintokumppani

Kuntalaskenta Oy:stä Tammelan kunnan palkkahallintokumppani

 

Tammelan kunta on valinnut palkkahallintokumppanikseen kunnille sähköisiä talous- ja palkkahallinnon palveluita tarjoavan Kuntalaskenta Oy:n. Asiantuntevana ja luotettavana kumppanina Kuntalaskenta tarjoaa jatkuvasti kehittyviä ja monipuolisia palkkahallinnon palveluita.

Tammelan kunta kilpailutti keväällä 2020 palkkahallintopalvelunsa. Tavoitteena oli saada kunnan käyttöön laaja ja joustava palkkahallintopalvelu sekä sitä tukevat järjestelmät. Kuntien taloushallintopalveluista vahvaa kokemusta kerryttänyt Kuntalaskenta pystyi tarjoamaan monipuolisen palvelukokonaisuuden, joka vastaa Tammelan tarpeisiin.

Hankintapäätöksessä Tammelan kunnalle oli tärkeää, että palkkahallinnon kumppani pystyy toimimaan myös muuttuvissa tilanteissa luotettavasti. Lisäksi Kuntalaskennan tarjoamia palkkahallinnon järjestelmiä kehitetään jatkuvasti, mikä tuo palvelulle lisäarvoa.

Kuntalaskenta Oy on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa sähköisiä talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja sekä kehittämiskonsultointia julkisyhteisöille ympäri maata. Kuntalaskenta kuuluu Administer-konserniin, johon kuuluvat myös Administer Oy, Silta Oy ja Adner Oy. Konsernin kautta yhtiöllä on tukenaan valtakunnallinen satojen asiantuntijoiden verkosto ja kärkitason sähköiset järjestelmät.

”Tammelan palkkahallinnon kumppanina voimme tarjota paitsi vankkaa osaamista ja kokemusta kunta-alan taloudesta, myös suuren konsernin tuen ja asiantuntijoita lukuisilta eri talouden, palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon osa-alueilta. Jatkuvasti kehittyvien ohjelmistojemme ansiosta Tammelan palkkahallintoa hoidetaan modernein välinein, luotettavasti ja tehokkaasti”, sanoo Kuntalaskenta Oy:n toimitusjohtaja Pertti Vartiamäki.

Kuntalaskennan omistavat Pieksämäen kaupunki ja Administer Oy. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Pieksämäen kaupunki ja sen konserniyhtiöt, Juvan, Rantasalmen ja Rautalammin kunnat sekä useat yhdistykset.

 

Lisätietoja

Pertti Vartiamäki
toimitusjohtaja
Kuntalaskenta Oy
+358 45 892 1765
pertti.vartiamaki@administer.fi

 

Kuntalaskenta Oy on vuonna 2004 perustettu yhtiö, jonka liikevaihto on n. 1,0 M€. Yhtiön toimialana on talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottaminen ja kehittämiskonsultointi julkisyhteisöille. Kuntalaskennassa työskentelee 13 talous ja henkilöstöhallinnon ammattilaista, joilla on vankka kunta-alan työkokemus ja osaaminen. Kuntalaskenta palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen ja asiakkaitamme ovat mm. Pieksämäen kaupunki ja sen konserniyhtiöt, Rautalammin kunta, Juvan kunta ja Rantasalmen kunta. Olemme myös osa Administer-konsernia, mikä takaa palveluillemme valtakunnallisen osaajaverkoston tuen ja kärkitason sähköiset taloushallinnon järjestelmät. Kuntalaskennan omistavat Pieksämäen kaupunki ja Administer Oy yhdessä.

Tammela on noin 6200 asukkaan kunta Kanta-Hämeen maakunnassa. Tammela kuuluu Forssan seutukuntaan. Kulttuurielämältään vilkas Tammela on kuuluisa kansallispuistoistaan (Liesjärven kansallispuisto ja Torron kansallispuisto), Saaren kansanpuistosta sekä yli 200 järvestään.