Administer Ajankohtaista Uutinen Kimmo Herranen Silta Oy:n toimitusjohtajaksi

Kimmo Herranen Silta Oy:n toimitusjohtajaksi

Kimmo Herranen Silta Oy:n toimitusjohtajaksi

 

Administer-konserniin kuuluva Silta Oy saa uuden toimitusjohtajan kun Kimmo Herranen aloittaa joulukuussa.  Kimmo on aloittanut työuransa vuonna 1998 suuryrityksistä, ollen aluksi Nokiassa ja Radiolinjassa. Tämän vaiheen jälkeen hän oli kasvattamassa Administeria kymmenen hengen yhtiöstä usean sadan työntekijän konserniksi 2005-2018. Viimeisen vajaan kuuden vuoden aikana hän on toiminut konsulttina ja johtajana mm. OP Ryhmän uusissa liiketoiminnoissa, I S Mäkisellä ja Golf Centerissä.

Kimmon vahvuusalueisiin kuuluu optimistisuus, empaattisuus, innovatiivisuus, ratkaisuhakuisuus, luotettavuus ja nopeus. Monipuolinen työkokemus useilta eri toimialoilta, kaikista yrityskokoluokista ja Administerin tuntemus antavat hyvän pohjan toimitusjohtajuudelle.

”Silta on oman toimialansa johtavia yrityksiä. Meillä on hyvä maine ja tunnettuus, olemme arvostettu yritys. Minun tehtäväni on varmistaa, että näin on myös tulevaisuudessa.” Kimmo sanoo. Tärkeimpinä tehtävinään hän näkee kasvumahdollisuuksien löytämisen ja toiminnan jatkuvan kehittämisen yhdessä koko tiimin kanssa. ”Arvon tuottaminen asiakkaille ja sen kasvattaminen ohjaa kaikkea tekemistämme”. Kimmo toteaa.

Kimmon mielestä hymyilyn määrä on tärkeä mittari. ”Pyrin parantamaan henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä lisäämällä viestintää, avoimuutta ja vähentämällä hierarkiaa. Meillä on nyt hieno tilanne kehittää yhtiötä ja ensimmäinen askel sillä tiellä on psykologisen turvallisuuden lisääminen.” Kimmo toteaa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella tulee olla turvallinen ja luottavainen olo tehdä arkityötään ja johtaa itse omaa toimintaansa, ollen samalla jatkuvasti avoin uusille ajatuksille ja menetelmille. Kimmo on ollut useassa suuressa ja keskisuuressa yrityksessä soveltamassa ja opettelemassa kokeilukulttuuria (lean-filosofiaa), josta myös hänen uusi kirja Ketterä kasvu kertoo.

Tätä ajatusmaailmaa ja arvojohtamista Kimmo aikoo tuoda Sillan arkitekemiseen. Ei viitekehys tai teoria edellä, vaan yhdessä keksimällä ne tavat ja rutiinit, jotka sopivat Sillalle. Samalla kuitenkin muistaen sen, että Silta osa Administer-konsernia, jota rakennetaan yhä enemmän yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

”Odotan innolla ensimmäistä työpäivääni ja pyrin juttelemaan mahdollisimman nopeasti mahdollisimman monen teistä kanssa. Haluan saada palautetta ja ideoita teiltä siihen, mikä yrityksessämme on hyvää ja mitä asioita haluaisitte mahdollisesti kehittää. Tämän lisäksi haluan tavata mahdollisimman nopeasti asiakkaitamme, jotta ymmärrän mitä he ajattelevat meistä.” Kimmo päättää.