Administer Ajankohtaista Uutinen Kimmo Herranen Administer Oyj:n toimitusjohtajaksi, Peter Aho jatkaa tilitoimistoliiketoiminnan vetäjänä

Kimmo Herranen Administer Oyj:n toimitusjohtajaksi, Peter Aho jatkaa tilitoimistoliiketoiminnan vetäjänä

Kimmo Herranen Administer Oyj:n toimitusjohtajaksi, Peter Aho jatkaa tilitoimistoliiketoiminnan vetäjänä

 

Kimmo-Herranen

Kimmo Herranen on nimitetty Administer Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.5.2023 alkaen. Kimmo Herranen (s. 1973, KTM) on toiminut Administer-konsernissa eri rooleissa vuodesta 2005 alkaen. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Administer Oyj:n tytäryhtiön Silta Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

Kimmo Herrasen rooli toimitusjohtajana on varmistaa konsernin seuraava kasvuvaihe ja kannattavuuden merkittävä paraneminen yhtiön tavoitteiden mukaisesti.

”Kimmo Herranen on osoittanut Sillan toimitusjohtajana kyvyn kasvaa kannattavasti ja erityisesti hänen osaamisensa henkilöstön kehittämisessä antaa hyvät lähtökohdat uuteen rooliin. Kimmolla on pitkä kokemus taloushallinnon palveluorganisaatiosta ja hän on toiminut gaselliyrittäjänä ja myyntiorganisaation vetäjänä. On hienoa, että löysimme sopivan kandidaatin talon sisältä”, sanoo Administer Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Joensuu.

Yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Peter Aho jatkaa konsernin kasvuhankkeiden ja tilitoimistoliiketoiminnan vetäjänä ja hallituksen jäsenenä.

”Peter Aho on tehnyt suomalaisessa yrityshistoriassa aivan poikkeuksellisen uran kasvattamalla Administerin yhden hengen yhtiöstä nykyiseksi yli 700 työntekijää työllistäväksi, listatuksi konserniksi lähes kolmen vuosikymmenen työllä. Peterin innovaatiokyky on talous- ja palkkahallinnon toimialalla ylivertaista, ja uudessa roolissaan hän pääsee aiempaa paremmin keskittymään yhtiölle tärkeisiin innovaatio- ja kasvuhankkeisiin. Yhtiö on pystynyt rakentamaan ja uudistamaan taloushallintoalan liiketoimintaprosesseja ja siihen liittyvää teknologiakehitystä poikkeuksellisella tavalla. Alan näkymät ovat lupaavat ja uskon vahvasti Kimmo Herrasen kykyyn jatkaa yhtiön myönteistä kehitystä”, sanoo Jukka-Pekka Joensuu.

 

Linkki yhtiötiedotteeseen:

Lue Administer Oyj:n yhtiötiedote johdon muutoksista.