Administer Ajankohtaista Uutinen Jämsän Tilikeskus Oy liittyy Administer-ketjuun

Jämsän Tilikeskus Oy liittyy Administer-ketjuun

Jämsän Tilikeskus Oy liittyy Administer-ketjuun

Jämsän Tilikeskus Oy ja sähköisen taloushallinnon edelläkävijä Administer Oy aloittavat yhteistyön

Jämsän Tilikeskus Oy ja Administer Oy aloittavat yhteistyön, jonka myötä Tilikeskuksen asiakkaat pääsevät nauttimaan täysin paperittomasta taloushallinnosta ja talousjohdon asiantuntijapalveluista. Vahvasti suomalaisiin maakuntiin laajentuneen Administerin toimintaideana on tehdä työt lähellä asiakasta ja säilyttää työpaikat paikkakunnalla.

”Jämsän Tilikeskus Oy on pieni tilitoimisto ja halusimme varmistaa asiakkaidemme mahdollisimman modernin palvelun myös tulevaisuudessa. Taloushallinnon digitalisoituminen on suuri muutos, johon kaipasimme isompaa toimijaa tueksemme ja kumppaniksemme valikoitui Administer Oy”, kertoo Kyösti Myller, Jämsän OP-Kiinteistökeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Kolmen hengen vireä tilitoimisto palvelee alueella niin pieniä kuin suurempia asiakkaita. ”Haluamme olla läsnä Jämsässä, sillä näemme alueella paljon kehittymismahdollisuuksia. Jämsän Tilikeskus Oy on vahva osaaja, jonka paikallista kokemusta ja asiakkaiden henkilökohtaista palvelua arvostamme suuresti. On hienoa, että voimme yhdessä palvella niin alueen matkailuyrittäjiä, pienyrityksiä kuin isompaakin teollisuutta”, Administerin toimitusjohtaja Peter Aho kertoo. ”Samalla saamme joukkoomme lisää taloushallinnon ammattilaisia.”

Jämsän Tilikeskuksen henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään osana Administeria. Yrityksen nimi on jatkossa Administer Oy Jämsä. Jämsän Tilikeskus Oy:n omistaja Jämsän Kiinteistökeskus Oy myy enemmistöosuuden osakkeistaan Administerille, mutta säilyy edelleen paikallisena omistajana.

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Kyösti Myller
Hallituksen puheenjohtaja
Jämsän seudun OP-Kiinteistökeskus Oy
Puh. 050 431 8998
kyosti.myller@op.fi