Administer Ajankohtaista Uutinen Jämsäläinen Toimisto-Areena liittyy Administer-konserniin

Jämsäläinen Toimisto-Areena liittyy Administer-konserniin

Jämsäläinen Toimisto-Areena liittyy Administer-konserniin

 

Jämsäläinen Toimisto-Areena liittyy Administer-konserniin

Jämsäläinen tilitoimisto Toimisto-Areena Ky liittyy osaksi valtakunnallisesti toimivaa Administer-konsernia. Vuonna 1986 perustetulla Toimisto-Areenalla on vankka asema Jämsänjokilaakson liike-elämässä.

Sähköiseen taloushallintoon erikoistuneella Administerilla on Jämsässä kuuden hengen toimipiste, joka palvelee monipuolisesti seudun yrityksiä. Joulun alla tilitoimisto Kravelli Mänttä-Vilppulasta yhdistyi Administeriin, ja nyt Jämsän toimipisteen osaaminen vahvistuu entisestään Toimisto-Areenan taloushallintoammattilaisten liittyessä joukkoon.

”Osana Administeria voimme jatkaa ja kehittää toimintaamme vahvalta pohjalta. Jokainen asiakkaamme on meille tärkeä, ja Administeriin liittymällä voimme tarjota entistä laajemman palveluvalikoiman heidän liiketoimintansa tueksi”, toimitusjohtaja ja yrittäjä Sirkku Elo sanoo.

Administer on nopeasti kasvava suomalainen taloushallinnon palveluyritys, jolla on 24 toimipistettä ympäri Suomea sekä toimisto Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer-konserniin kuuluvat myös henkilöstö- ja palkkapalveluyhtiö Silta Oy, taloushallinnon ulkoistuspalveluihin erikoistunut Administer Partner Oy sekä kuntien taloushallinnon asiantuntujayritys Kuntalaskenta Oy. Konserni työllistää 700 henkilöä.

”Olemme panostaneet viime vuosina vahvasti Jämsän alueeseen. Seudulla on monipuolista yritystoimintaa ja paljon potentiaalia. Toimisto-Areenan liittyessä konserniin saamme joukkoomme kaksi kokenutta osaajaa, joille alueen pienyrittäjät ja heidän tarpeensa ovat tuttuja. Uusien kollegojemme palvelukeskeinen lähestymistapa istuu mainiosti Administerin kulttuuriin”, toteaa Administer-konsernin toimitusjohtaja Peter Aho.

Administerin Jämsän toimipiste ja Toimisto-Areena siirtyvät yhdistymisen myötä uusiin toimitiloihin toukokuun lopulla.

Lisätietoa:

Sirkku Elo
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Toimisto-Areena Ky
Puh. 040 702 3060
sirkku.elo@nic.fi

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

 

Toimisto-Areena Ky on vuonna 1986 perustettu tilitoimisto, joka palvelee Jämsän seudun pienyrityksiä. Palvelukeskeisenä ja asiakkaiden liiketoimintaa ymmärtävänä tilitoimistona Toimisto-Areena on saavuttanut monia eri toimialoja edustavien yritysten luottamuksen ja vakiinnuttanut asemansa Jämsänjokilaakson liike-elämässä. Yhtiö panostaa laadukkaaseen ohjelmistoon ja kouluttaa henkilökuntaansa jatkuvasti pysyäkseen mukana alati muuttuvassa taloushallinnon kentässä. Toimisto-Areena Ky on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsenyhtiö.