Administer Ajankohtaista Uutinen Intrum Administerin perintäkumppaniksi

Intrum Administerin perintäkumppaniksi

Intrum Administerin perintäkumppaniksi

Perintäyhtiö

 

Administer Oyj:n käyttämä perintäkumppani vaihtui 4.2.2022.  Uusi kumppanimme on Intrum, jolla on 110 vuoden historia ja kokemus perinnästä.  Yhteistyömme mahdollistaa erinomaisen asiakaspalvelun ja parhaiden mahdollisten perintäpalveluiden tarjoamisen asiakkaillemme.

”Intrum on merkittävä toimija alallaan ja terveen talouden suunnannäyttäjä, olen hyvin tyytyväinen yhteistyösopimuksen solmimisesta heidän kanssaan. Intrumin 110 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan maksamiseen ja luottotietoihin liittyen. Yhteistyö mahdollistaa erinomaisen asiakaspalvelun ja parhaiden mahdollisten perintäpalveluiden tarjoamisen asiakkaillemme,” toteaa Peter Aho, Administer Oyj:n toimitusjohtaja.

Osana Intrumin perintäpalvelua asiakkaamme saavat käyttöönsä Intrum Web -palvelun, jonka kautta he voivat seurata missä vaiheessa perintään siirtyvä lasku on sekä oman yhteyshenkilön. Molemmat selkeyttävät perintäasioiden hoitamista ja tekevät perintäprosessista helpommin seurattavan ja läpinäkyvän. Intrumin perintäpalvelun käyttöönotto on maksuton eikä siitä peritä vuosimaksua.

Muutoksella tavoitellaan sujuvampaa ja läpinäkyvämpää kumppanimuotoista yhteistyöstä. Administerilla nähdään Intrumin palvelukokonaisuuden ja palkitun asiakaspalvelun tuovan lisäarvoa sekä asiakkaillemme että yrityksemme sisäiseen tekemiseen.

”Kaikenkokoisten yritysten menestymisen takana ovat toimivat taloudenhallinnan, laskutuksen ja perinnän prosessit. Kumppanuutemme kautta tarjoamme Administerin asiakkaille palvelukokonaisuuden, jota he eivät muualta saisi. Automaattisesti toimiva perintäprosessi takaa, että saatavat kotiutuvat helposti ja maksuvaikeuksista huolimatta asiakassuhde säilyy. Laadukas ja henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia, mutta palvelemme asiakkaitamme myös monikanavaisesti ja helppokäyttöisten digitaalisten alustojen avulla. Palvelumme säästää aikaa ja vaivaa, jolloin yritys voi itse keskittyä kasvuun,” tiivistää Juha Pihlajamäki, Intrum Oy:n kehitysjohtaja.

 

Lisätietoja yhteistyöstä antavat

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Juha Pihlajamäki
Kehitysjohtaja
Intrum Oy
Puh. 050 040 5786
juha.pihlajamaki@intrum.com

 

Intrum on alan johtava luotonhallintapalvelujen tarjoaja ja terveen talouden suunnannäyttäjä, jolla on toimintaa 24 maassa Euroopassa. Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.