Administer Ajankohtaista Uutinen Historiallinen vuosi 2021 vei Administerin pörssiin – konsernin vahva kasvutarina jatkuu

Historiallinen vuosi 2021 vei Administerin pörssiin – konsernin vahva kasvutarina jatkuu

Historiallinen vuosi 2021 vei Administerin pörssiin – konsernin vahva kasvutarina jatkuu

 

Administer haluaa olla alansa paras toimija laadukkaalla asiakaskokemuksella ja innovatiivisella asenteella sekä kattavalla palvelujen ja teknisten ratkaisujen kokonaisuudella. Tavoitteemme on uudistaa taloushallintopalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja.

Administer Oyj julkaisi ensimmäisen vuosituloksensa pörssiyhtiönä 31.3.2022. Historiallinen vuosi 2021 vei yhtiön pörssiin, ja konsernin vahva kasvutarina jatkuu myös tänä vuonna. Listautumisannissa kerätyt noin 14 miljoonan euron bruttovarat vahvistivat tasettamme merkittävästi ja mahdollistavat kasvustrategiamme toteuttamisen.

Viime vuosi oli meille Administerissa vahva toiminnan kehittämisen vuosi. Teimme kasvustrategiamme mukaisia investointeja teknologian kehittämiseen sekä myynnin ja organisaatiomme vahvistamiseen. Viime vuonna Administer-konserniin liittyi taloushallinnon ohjelmistojen tuottaja EmCe Solutions Partner, joka vahvistaa teknologista asiantuntemustamme merkittävästi. Lisäksi laajensimme toimipisteverkostoamme kolmella uudella paikkakunnalla ja toivotimme Tilikamut tervetulleeksi Administer-perheeseen – toimimme Suomessa nyt jo 23 paikkakunnalla.

Jatkamme kasvustrategiamme määrätietoista toteuttamista myös vuonna 2022. Olemme tänä vuonna kertoneet jo kahdesta yrityskaupasta ja yhdestä merkittävästä palkkahallinnon ulkoistussopimuksesta. Tuotannon automatisoinnissa olemme lisänneet tekoälyn käyttöastetta, ja investoinnit omaan teknologiaan ja tuotteisiin ovat myös jatkossa olennainen osa toimintamme kehittämistä.

Tähän vuoteen sisältyy epävarmuustekijöitä sekä koronavirustilanteen kehittymisen että Ukrainan järkyttävien tapahtumien vuoksi. Tästä huolimatta jatkamme asiakkaidemme palvelua rautaisella ammattitaidolla kaikissa olosuhteissa.

Voit lukea Administerin vuoden 2021 kehityksestä lisää tilinpäätöstiedotteestamme: https://administergroup.com/sijoittajat/tiedotteet/yhtiotiedotteet/