Administer Ajankohtaista Uutinen eFinan Palkat-osio laajenee uusilla henkilötietojen käsittelytoiminnoilla

eFinan Palkat-osio laajenee uusilla henkilötietojen käsittelytoiminnoilla

eFinan Palkat-osio laajenee uusilla henkilötietojen käsittelytoiminnoilla

Jatkuvasti kehittyvässä eFinassa voi nyt hallinnoida henkilö- ja työsuhdetietoja entistä monipuolisemmin. Lisäksi palkkahallinnon raportointi on monipuolistunut.

eFinaan on lisätty runsaasti uusia toimintoja henkilötietojen ja työsuhteiden hallintaan. Palkansaajat-toiminnon kautta voi nyt perustaa ja päättää työsuhteita sekä päivittää ja lisätä tietoja voimassa oleville työsuhteille. Samasta osiosta voi tarkastella työsuhteen perustietoja, peruspalkkaustietoja, voimassa olevia verotietoja sekä muita henkilöstöhallinnon lisätietoja. Käyttäjät, joilla on palkkahallinnon muokkausoikeudet, voivat muokata ja päivittää vaivattomasti kaikkia tietoja, eikä hankalaa tietojen ilmoitusta sähköpostitse palkkahallintoon tarvita enää lainkaan.

Tiedot päivittyvät nopeasti ja virheettömästi

Tietojen päivittymistä ei tarvitse odotella, sillä eFinaan tallennetut tiedot tulevat saman tien voimaan. Lisäksi eFinan kätevä virheentarkistustoiminto tarkistaa tilinumerot ja henkilötunnukset, joten virheelliset tiedot on helppo huomata ja korjata.

Raportteja suoraan eFinasta

eFinan toinen uunituore ominaisuus on palkkahallinnon Raportit-toiminto, jonka avulla voi muodostaa helposti ja nopeasti henkilötieto- ja palkkatapahtumaraportteja. Palkkatapahtumat -raportilla voidaan tarkastella palkkatapahtumia palkkalaji- ja laskentakohdetasolla henkilöittäin. Raportteja voi ottaa sekä csv- että pdf-muodossa.

Uudet ominaisuudet ovat:

  • Henkilötietojen hallinta
  • Työsuhdetietojen hallinta
  • Raportit-toiminto: Henkilötiedot ja palkkatapahtumat