Administer Ajankohtaista Uutinen eFinan automaattinen maksumuistutus käyttöön 1.7.2021 alkaen

eFinan automaattinen maksumuistutus käyttöön 1.7.2021 alkaen

eFinan automaattinen maksumuistutus käyttöön 1.7.2021 alkaen

eFinan maksumuistutus

 

eFinaan on lisätty uusi hyödyllinen toiminnallisuus – automaattinen myyntilaskun muistutustoiminto. Uusi toiminnallisuus otetaan käyttöön kaikille asiakkaille 1.7.2021 alkaen automaattisesti.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että avoimista myyntilaskuista lähetetään täysin automaattisesti maksumuistutukset yrityksen yleisten, asiakkaan tai laskukohtaisten valintojen mukaisesti. Muistutus lähetetään perintäprofiilin mukaisesti avoimista laskuista joka päivä. Automaattinen muistutustoiminto vapauttaa laskujen manuaaliselta muistuttamiselta ja varmentaa yrityksen häiriötöntä kassavirtaa.

 

 

Vauhtia kiertonopeuteen ja apua kassanhallintaan

Toiminnolla parannetaan myyntisaamisten kiertonopeutta ja vähennetään muistutusten lähettämiseen käytettävää työaikaa. Myyntisaamisten kiertonopeuteen ja saatavien hallintaan on syytä kiinnittää huomiota normaalioloissa ja erityisesti nyt vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi. Lisäksi kesäaika tuo mukanaan haasteita kassanhallintaan. Tällä toiminnolla haluamme auttaa asiakkaitamme kassanhallinnan haasteissa.

Lue lisää kassahallinnasta blogistamme: Varmista rahojen riittävyys- kassanhallinta ratkaisee

 

Toiminnon käyttäminen

Yrityksen pääkäyttäjän oikeuksilla on mahdollista säätää perintäprofiileja myyntilaskut / asetukset / perintäprofiilit toiminnosta. Oletusvaihtoehtoina on yleisesti käytetyt profiilit. Profiili voidaan valita asiakaskohtaisesti asiakastiedoissa, jolloin kaikki vallitun asiakkaan laskut saavat saman muistutusprofiilin. Profiili on mahdollista valita myös laskukohtaisesti laskun tiedoissa. Valittavissa on myös ”Ei perintää” -profiili, mikä estää laskun muistuttamisen kokonaan. Tämä on hyödyllinen tilanteissa, joissa lasku on esim. virheellinen.

 

Automaattinen-maksumuistutus

 

 

Toiminnon käyttöönotto tai esto

Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä palvelukeskukseemme viivytyksettä, mikäli ette halua ottaa toimintoa käyttöönne. Olkaa yhteydessä palvelukeskukseen myös, mikäli haluatte toiminnon käyttöön heti. Toiminto on veloitukseton, maksumuistutuksista ja perintään siirrosta veloitamme hinnaston mukaisen maksun.

Automatisoimalla maksumuistutukset saat tehokkaan avun kassanhallintaan ja säästät aikaa.