Administer Ajankohtaista Uutinen eFina Mobiilin kuittiskannerin uudet ominaisuudet

eFina Mobiilin kuittiskannerin uudet ominaisuudet

eFina Mobiilin kuittiskannerin uudet ominaisuudet

eFina-Mobiili

 

Kuittiskanneri päivittyy: uudistukset lisäävät käyttömukavuutta

eFinan uusi päivitys helpottaa jokapäiväistä kuittien käsittelyä. Päivitys sisältää kuitista otetun kuvan automaattisen parantamisen ilman käyttäjän erillisiä toimenpiteitä. Tämä tuo käytön helppoutta ja miellyttävyyttä kuittien ja muun taloushallinnon aineiston toimittamiseksi. Lisäksi aineiston laatu paranee merkittävästi.

Päivitys sisältää seuraavat ominaisuudet ja parannukset:

Kuvan automaattinen rajaus

 

eFina-Mobiili

 

Toiminto rajaa kuvasta ylimääräisen taustan pois automaattisesti. Laadukkaan lopputuloksen saamiseksi, kuitti tulee kuvata tummaa taustaa vastaan, jotta kuitin ja poisrajattavan taustan kontrasti on mahdollisimman suuri. Valkoisen kuitin kuvaaminen valkoisella taustalla ei suositeltavaa.

Tynnyrivääristymän oikaisu

 

eFina-Mobiili

 

Kuitti tulee aina kuvata mahdollisimman suorassa kuitin yläpuolelta. Toisinaan tämä ei ole mahdollista tai kuvaus suoritetaan epähuomiossa hiukan vinossa. Päivitys tuo tähän ratkaisun ja nyt eFina osaa korjata tynnyrivääristymän automaattisesti ja suoristaa kuvan.

Kuvan parannus

Kuvattaessa kuittia saattaa kuvaan tulla heijastuksia, epäpuhtauksia ja muita laatua heikentäviä asioita. Kuvauksen jälkeen kuitin kuvan laatua parannetaan automaattisesti. Samalla kuvan koko piennee ja kuvan käyttö nopeutuu. Kuitti myös näkyy leveämpänä ja selkeämpänä.

Parempi tietojen tunnistus

eFina Mobiiliskanneri on tehokas ja helppokäyttöinen applikaatio kuittien ja muun taloushallintomateriaalin toimittamiseksi. Kuvaan tehdään automaattisesti tekstintunnistus (OCR) sekä tietojen rikastaminen. Kuvatun kuitin laadun parantumisen johdosta kuitin tietojen tunnistus ja rikastaminen on huomattavasti tarkempaa. Tämä säästää työaikaa kuittien käsittelyssä.

Uudet ominaisuudet ovat automaattisesti kaikkien käytössä, eikä tämä edellytä käyttäjiltä toimenpiteitä.

 


 

eFina Mobiili tekee arjesta helpompaa

eFina Mobiili yhdistää ainutlaatuisella tavalla mobiiliskannerin ja yrityksen reaaliaikaisen taloustiedon. eFina Mobiilissa skannaat helposti kuitit, liitteet ja muut taloushallinnon aineistot ja tarkistat yhdellä silmäyksellä yrityksesi tärkeimmät luvut. Lisäksi kuittiskannerin kätevä toiminto täyttää kuittiin liittyvät tiedot automaattisesti kalenteristasi.

 

Mikäli sinulla ei vielä ole eFina Mobiilia, saat sen käyttöösi sovelluskaupassasi – ilmaiseksi, kuten aina!

eFina Mobiili

   • Skannaustoiminto: kuitit ja esim. ostolaskujen liitteet
   • Tuo kuitille lisätiedot kalenterista älykkäästi
   • Yrityksesi avainluvut graafisessa ja havainnollisessa muodossa
   • Palkkalaskelmat aina mukana
   • Helppo käyttää missä ja milloin vain
   • Luotettava ja tietoturvallinen käyttöliittymä
   • Toimii Apple-, Android- ja Windows-pohjaisilla mobiililaitteilla
   • Ilmainen

 

AppleStoreGoogle Play