Administer Ajankohtaista Uutinen Tee matkalaskut helposti eFina Mobiiliissa

Tee matkalaskut helposti eFina Mobiiliissa

Tee matkalaskut helposti eFina Mobiiliissa

eFina_Mobilli_matkalasku

 

Tee matkalaskut nyt helposti eFina Mobiiliissa

Mikä helpottaa liiketoiminnan rutiineja, perustuu GPS-paikannukseen ja löytyy taskusta? eFina Mobiilin mullistava matkalaskutoiminto!

Matkalaskujen teko aiheuttaa monille hampaiden kiristelyä ja tuskanhikeä. Me Administerilla haluamme, että ihmiset pääsevät rutiineista helpommalla, jolloin aikaa säästyy tärkeämpiin tehtäviin. Niinpä kehitimme eFina Mobiiliin mullistavan matkalaskutoiminnon, jonka avulla kilometrikorvaukset hoituvat käden käänteessä.

 

eFina_matkalasku

 

Uusi matkalaskujärjestelmä perustuu GPS-satelliittipaikannukseen. Matkan alussa tarvitsee vain painaa Aloita-painiketta, ja perillä painetaan vastaavasti Lopeta. Järjestelmä seuraa kilometrien kertymistä GPS:llä, joten matkan päättyessä kuljettu kilometrimäärä on valmiiksi paikallaan. Lähtöpaikka ja määränpääkin kirjautuvat automaattisesti satelliittipaikannustiedon perusteella. Matkan jälkeen tarvitsee vain tarkistaa tiedot ja lähettää eteenpäin Luo matkalasku –  helppoa ja nopeaa.

 

 

Saat uuden matkalaskutoiminnon käyttöösi päivittämällä eFina Mobiilin uusimpaan versioon. Helpota elämääsi ja liiketoimintaasi saman tien!

 

eFina Mobiili tekee arjesta helpompaa

eFina Mobiili yhdistää ainutlaatuisella tavalla mobiiliskannerin ja yrityksen reaaliaikaisen taloustiedon. eFina Mobiilissa skannaat helposti kuitit, liitteet ja muut taloushallinnon aineistot ja tarkistat yhdellä silmäyksellä yrityksesi tärkeimmät luvut. Lisäksi kuittiskannerin kätevä toiminto täyttää kuittiin liittyvät tiedot automaattisesti kalenteristasi.

Efina-Mobiili-liitetiedostojen-siirto

 

Mikäli sinulla ei vielä ole eFina Mobiilia, saat sen käyttöösi sovelluskaupassasi – ilmaiseksi, kuten aina!

eFina Mobiili

  • Skannaustoiminto: kuitit ja esim. ostolaskujen liitteet
  • Tuo kuitille lisätiedot kalenterista älykkäästi
  • Yrityksesi avainluvut graafisessa ja havainnollisessa muodossa
  • Palkkalaskelmat aina mukana
  • Helppo käyttää missä ja milloin vain
  • Luotettava ja tietoturvallinen käyttöliittymä
  • Toimii Apple-, Android- ja Windows-pohjaisilla mobiililaitteilla
  • Ilmainen
AppleStoreGoogle Play