Administer Ajankohtaista Uutinen E-TILIPALVELUT OY LIITTYY ADMINISTER-KETJUUN

E-TILIPALVELUT OY LIITTYY ADMINISTER-KETJUUN

E-TILIPALVELUT OY LIITTYY ADMINISTER-KETJUUN

ADMINISTER LAAJENEE OSTAMALLA KOKENEEN TALOUSHALLINNON PALVELUYHTIÖN ETILIPALVELUT OY:N.

E-Tilipalvelut Oy on vuonna 1992 perustettu 40 hengen tilitoimisto, jolla on toimistot Helsingissä, Espoossa ja Riihimäellä. E-Tilipalvelut Oy koostuu kahdesta yhtiöstä, E-Tilipalvelut Oy Citystä sekä E-Tilipalvelut Oy Meracista, jotka kummatkin siirtyvät Administer Oy:n tytäryhtiöiksi 31.3.2016 alkaen.

E-Tilipalvelut on merkittävän kokoinen tilitoimisto, jolla on ammattitaitoinen henkilökunta, hyvät asiakkaat sekä kehittyneet veroneuvontapalvelut yrittäjävetoisten yhtiöiden käyttöön. Yhtiöiden henkilökunta ja osakkaat jatkava nykyisissä tehtävissään osana Administer konsernia.

”Taloushallintoala on isossa murroksessa johtuen digitaalisuuden tulemisesta vauhdilla alan palveluihin. Toimiala myös keskittyy vauhdilla, kun pieniä tilitoimistoja yhdistyy isompiin”, kertoo E-Tilipalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Heiskala. ”Liittymällä isoon ketjuun varmistamme E-Tilipalvelut Oy:n henkilökunnan työpaikkojen pysyvyyden, asiakkaiden palveluiden kehittymisen ja uusimpien digitaalisten palveluiden saatavuuden”, Heiskala jatkaa.

”Tämä yritysosto vahvistaa edelleen Administerin asemaa yhtenä alan suurimmista toimijoista sekä tuo uusia palveluita Administerin asiakkaiden saataville, mm. laajat veroneuvontapalvelut”, Administer Oy:n toimitusjohtaja Peter Aho kertoo. Administer konsernin liikevaihto tulee kasvamaan kuluvan vuoden aikana yli 50 %, lisäksi olemme tehneet kaksi merkittävää yhteistyösopimusta, joista tullaan tiedottamaan myöhemmin lisää.

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Timo Heiskala
Hallituksen puheenjohtaja
E-Tilipalvelut Oy City ja E-Tilipalvelut Oy Merac
Puh. 040 512 2229
timo.heiskala@etilipalvelut.fi

 Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää noin 300 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on yli 3000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa.

E-Tilipalvelut (www.etilipalvelut.fi) on kokenut suomalainen tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluita lähes tuhannelle suomalaiselle yrityksille kolmella paikkakunnalla. Yhtiö on perustettu 1992 ja työllistää 40 taloushallinnon ammattilaista. E-Tilipalvelut on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

Ottakaa minuun yhteyttä