Administer Ajankohtaista Uutinen Bonuksilla lisää tuloja

Bonuksilla lisää tuloja

Bonuksilla lisää tuloja

Administer-bonus

Kannustin-, tulos- ja bonuspalkkiot ovat hyvä keino kasvattaa henkilökohtaisia palkkatuloja työtuloksen ja oman suorituksen perusteella. Mitä paremmin teet työsi, sitä paremmin ansaitset. Me Administerilla uskomme, että motivaatio hyvään suoritukseen rakentuu hyvästä työntekijäkokemuksesta, avoimuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä.

Tekoälyn ansiosta työn tuottavuutta ja tuloksia voidaan ohjata, seurata ja mitata aiempaa paremmin. Administer on sähköisen taloushallinnon- ja palkkahallinnon edelläkävijä, ja meillä on kehitetty myös sisäistä toiminnanohjausjärjestelmää työn tehostamiseksi ja paremman asiakaskokemuksen rakentamiseksi. Kirjanpidon toiminnanohjausjärjestelmän kehitys on edennyt vauhdikkaasti, ja sen ansiosta työn tuottavuus ja toiminnan kannattavuus näkyvät nyt paremmin myös henkilöstölle.

Hyvän toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta olemme Administerilla voineet rakentaa kirjanpitäjille oman bonusohjelman. Sen myötä kirjanpitäjämme voivat vaikuttaa omaan palkkatasoonsa peruspalkan päälle maksettavilla bonuksilla, jotka voivat nousta vuositasolla jopa yhden kuukausipalkan suuruiseksi. Bonusohjelmien avulla haluamme motivoida henkilöstöämme entistä parempiin suorituksiin ja tuoda kovan työmme tulokset näkyviksi kaikille.  Palkka-asiantuntijoillamme on myös vastaava bonusjärjestelmä.

Bonusohjelmien lisäksi käytössämme ovat myös pikapalkkiot, joilla kuka tahansa voi palkita kollegoiden hyviä suorituksia. Meillä laitetaan hyvä kiertämään!

 

Katso avoimet työpaikkamme