Administer Ajankohtaista Uutinen Adner Oy ensimmäisenä yhtiönä Suomessa Oraclen NetSuite BPO -kumppaniksi

Adner Oy ensimmäisenä yhtiönä Suomessa Oraclen NetSuite BPO -kumppaniksi

Adner Oy ensimmäisenä yhtiönä Suomessa Oraclen NetSuite BPO -kumppaniksi

Netsuit

Administer-konserniin kuuluva ulkoistettuja taloushallinnon palveluja tarjoava Adner Oy on ensimmäisenä yhtiönä Suomessa solminut NetSuite Business Process Outsourcing (BPO) -kumppanuuden Oraclen kanssa. Kumppanuuden myötä Adner saa käyttöönsä pitkälle konfiguroidun ja lokalisoidun järjestelmäratkaisun, jonka ympärille yhtiö rakentaa uuden palvelukokonaisuuden.

BPO-kumppanuus hyödyttää Adnerin asiakkaita monin tavoin. NetSuite on aidosti pilvipohjainen ERP-alusta, jonka käyttöliittymä on muokattavissa asiakastarpeen mukaan. Järjestelmässä käyttäjänäkymä määrittyy roolin mukaan ja tarjoaa jokaiselle käyttäjälle juuri ne työkalut, joita hän tarvitsee. Säännöllisesti päivittyvä ohjelmisto kehittyy jatkuvasti, eikä asiakkaiden tarvitse nähdä vaivaa ohjelmiston ajan tasalla pitämiseen.

”Kumppanuus antaa meille uuden ja tehokkaan työkalun tuottaa laadukasta palvelua palvelukeskuksen tapaan vakioidulla prosessilla. Se mahdollistaa skaalautuvan mallin ja ennen kaikkea erittäin nopean käyttöönoton verrattuna tyypillisiin ERP-hankkeisiin. NetSuite-kumppanuuden ansiosta pystymme tarjoamaan palvelujamme jatkossa myös pienemmille yrityksille ja näin laajentamaan toimintaamme suuremmalle markkinalle”, summaa Adner Oy:n toimitusjohtaja Jukka Iivonen.

BPO-kumppanuuden lisäksi Adner on solminut Oraclen kanssa Solution Provider Partner -kumppanuuden, jonka puitteissa Adner saa oikeuden myydä NetSuiten ERP-järjestelmää myös ilman yhtiön omaa palvelukokonaisuutta, jolloin Adner tarjoaa ohjelmiston ohessa ERP-käyttöönottokonsultointipalveluja.

 

NETSUITE

NetSuite on pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa taloushallinnon toimintojen ja liiketoiminnan vaatimien toiminnallisuuksien yhdistämisen yhdeksi kokonaisuudeksi. NetSuite on yksi nopeimmin kasvavista liiketoiminta-alustoista maailmassa.

Netsuiten toiminnallisuuksia ovat:

 • Taloushallinto ja kirjanpito
 • Taloussuunnittelu ja budjetointi
 • Tilausten hallinta
 • Tuotannon hallinta
 • Toimitusketjun hallinta
 • Varastojen ja inventaarion hallinta
 • Hankintojen hallinta

 

NetSuiten hyödyt:

 • Pilvipalvelu ei vaadi asennusta tai ylläpitoa ja on käytettävissä ajasta tai paikasta riippumatta millä tahansa päätelaitteella.
 • Ohjelmisto mahdollistaa reaaliaikaisen raportoinnin, johon pääsee käsiksi koska tahansa.
 • Kokonaisvaltainen paketti, johon voidaan sisällyttää yrityksen tarpeen mukaan kaikki tarvittavat toiminnallisuudet.
 • Roolipohjainen käyttöliittymä on muokattavissa käyttäjän mieltymysten mukaan.
 • Kansainvälinen, nopeasti kehittyvä toiminnanohjausjärjestelmä skaalautuu yrityksen kasvun mukana.
 • Toimintaympäristö tukee uudenlaista ajattelumallia ja uusia ideoita.
 • Erittäin nopea ja sujuva käyttöönotto.

 

ADNER NETSUITE BPO

BPO-kumppanuuden myötä Adner saa käyttöönsä vakioidun ja suomalaisille yrityksille lokalisoidun talouden järjestelmäkokonaisuuden, joka mahdollistaa nopeat käyttöönotot ja laadukkaan taloushallintopalvelun tuottamisen asiakkaille aiempaa laajemmassa kohderyhmässä.

Taloushallinnon toimintojen lisäksi malli mahdollistaa asiakkaiden käyttöön laajemmat toiminnanohjauksen tarpeet, mm. tilaus- ja toimitusketjun hallinnan, varastonhallinnan, projektinhallinnan ja CRM:n.

Ole yhteydessä, mikäli teillä on tarve uudelle järjestelmälle tai haluatte lisätietoja Netsuit toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuuksista ja soveltuvuudesta yrityksenne käyttöön.

 

Lisätietoja aiheesta antaa:

Jussi Jaakkola
Myyntijohtaja
Adner Oy
jussi.jaakkola@adner.fi
050 394 8610

 

Adner Oy (www.adner.fi) tarjoaa nykyaikaisia, tehokkaita taloushallinnon ulkoistuspalveluita, jotka auttavat johtamaan yrityksen taloutta tavoitteiden mukaisesti. Adner tarjoaa käyttöösi aina ajantasaiset, luotettavat, tietoturvalliset ja tarpeen mukaan skaalautuvat taloushallinnon palvelut ja sovellukset. Kun on tarve tehostaa prosesseja ja keskittyä entistä paremmin ydinliiketoimintaan, kanssamme on helppo kehittää yrityksen talousprosesseja ja päästä haastaviinkin tavoitteisiin. Palvelemme keskikokoisia ja suuria yrityksiä sekä Suomessa että kansainvälisesti.