Administer Ajankohtaista Uutinen Administerin taloushallintopalvelut ostettavissa myös ilona.works – Yrittäjien verkkokaupasta

Administerin taloushallintopalvelut ostettavissa myös ilona.works – Yrittäjien verkkokaupasta

Administerin taloushallintopalvelut ostettavissa myös ilona.works – Yrittäjien verkkokaupasta

ilona.works – Yrittäjien verkkokauppa ja yksi Suomen suurimpia taloushallintopalveluita tuottava yhtiö Administer tuovat valmiiksi paketoidut kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut yrittäjien ja pienyritysten saataville. Administerin palvelupaketit ovat heti ostettavissa yrittäjien verkkokaupasta. Yrittäjien verkkokauppa sisältää kuluttajille suunnatuista verkkokaupoista tutut ominaisuudet, kuten ostamista helpottavat laskurit sekä mahdollisuuden vertailla palveluja ja ostaa ne heti verkosta.

ilona.worksin toukokuussa 2019  lanseeraama verkkokauppa on erityisesti yrittäjille ja pienyrityksille suunnattu palvelu, jossa myydään tärkeitä liiketoimintaan liittyviä tukipalveluita, kuten mm. eläke- ja vahinkovakuutuksia, puhelinliittymiä, työterveys-, kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita sekä yritystilejä ja -kortteja. Verkkokauppa on suunniteltu helppokäyttöiseksi yrittäjille. Suurin osa palveluista on koottu palvelupaketeiksi, joten eri palvelupaketteja vertailemalla yrittäjän on helppo löytää yritykselleen sopiva palvelukokonaisuus. Palveluiden hinnat ja ehdot ovat näkyvillä sekä palvelut on mahdollista ostaa heti verkosta.

”Administer on yksi merkittävimmistä taloushallintoalan uudistajista Suomessa. Tyypillisesti alalla puhutaan kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluiden digitalisoinnista, mutta Administerilla on myös vahva näkemys siitä, miten digitaalisuus vaikuttaa palveluiden konseptointiin ja myyntiin. Tulevaisuudessa yritysten välinen palveluiden kauppa kuluttajistuu ja siirtyy kokonaisuudessaan verkkoon. Avoimuus, läpinäkyvyys ja luotettavuus nousevat yhä tärkeämmiksi teemoiksi. Administer on alallaan eturintamassa tämän muutoksen veturina. Me taas koko yritysten välisten palveluiden kaupan suhteen.”, sanoo Ilona Works Finlandin toimitusjohtaja Juhana Gyllenbögel.

“ilona.works – Yrittäjien verkkokauppa on hieno palvelu, joka tuo kaikki yrittäjän tarvitsemat peruspalvelut helposti vertailtavaksi ja ostettavaksi. Me Administerilla olemme iloisia voidessamme olla etujoukossa mukana tuomassa helpotusta yrittäjien arkeen tuomalla sähköiset taloushallinnon palvelumme verkkokauppaan selkeästi paketoituna. ”, kertoo Administerin myyntijohtaja Jussi Jaakkola.

Lisätiedot:

Jussi Jaakkola
Myynti- ja markkinointijohtaja
Administer Oy
jussi.jaakkola@administer.fi
+ 358 50 394 8610

Juhana Gyllenbögel
toimitusjohtaja
Ilona Works Finland Oy
juhana.gyllenbogel@ilona.works
+358 50 318 8010

 

ilona.works – Yrittäjien verkkokauppa

ilona.works – Yrittäjien verkkokauppa toimii alustana sekä liiketoiminnan tukipalveluiden ostajille että myyjille. ilona.works tuo yrittäjille ja pienyrityksille mahdollisuuden vertailla ja ostaa palveluita kätevästi verkosta – ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokaupassa yrittäjä voi itse vertailla palveluntarjoajia ja heidän palveluitaan ja ostaa ne heti verkosta. Verkkokauppa on julkaistu toukokuussa 2019 ja uusia tuotekategorioita sekä palvelukokonaisuuksia lisätään säännöllisesti. Yhtiö on perustettu vuonna 2017 ja se on täysin Suomalaisessa omistuksessa sekä saanut arvostetun Avainlippu-merkin. www.ilona.works