Administer Ajankohtaista Uutinen Administer yhteistyöhön Soneran kanssa: ”Tavoitteena viedä yhä useamman suomalaisyrityksen taloushallinto digiaikaan”

Administer yhteistyöhön Soneran kanssa: ”Tavoitteena viedä yhä useamman suomalaisyrityksen taloushallinto digiaikaan”

Administer yhteistyöhön Soneran kanssa: ”Tavoitteena viedä yhä useamman suomalaisyrityksen taloushallinto digiaikaan”

Taloushallinnon kenttä saa uuden toimijan tilitoimistomaailman ulkopuolelta, kun Sonera alkaa tarjota asiakkailleen sähköisen taloushallinnon palveluita yhdessä Administerin kanssa. Tavoitteena on tehdä palvelujen ostamisesta entistä helpompaa ja viedä yhä useamman suomalaisyrityksen taloushallinto digiaikaan.

Administerin sähköisen taloushallinnon koko palveluvalikoima tulee osaksi Soneran yrityksille suunnattua tuotevalikoimaa. Sonera tarjoaa palvelua omalla brändillään, ja Administer tuottaa palvelun Soneran asiakkaille. Yhteistyö on ainutlaatuinen avaus tilitoimistokentässä, jossa kumppanuuksia on tyypillisesti rakennettu varsin vähän ja silloinkin etupäässä vain perintätoimistojen kanssa.

”Tämä kumppanuus on meille hieno tilaisuus edistää taloushallinnon digitalisoitumista Suomessa. Soneran asiakkaat saavat käyttöönsä laadukkaan ja jatkuvasti kehittyvän palvelun. Haluamme tarjota suomalaisille yrityksille taloushallintopalvelua luotettavasti, kustannustehokkaasti ja yhdeltä luukulta. Sonera on tuttu nimi kaikille suomalaisille ja sitä on helppo lähestyä myös silloin, kun tilitoimistopalvelujen ostaminen on itselle uutta”, sanoo Administerin toimitusjohtaja Peter Aho.

Ainutlaatuisen yhteistyön myötä Soneran yritysasiakkaat saavat käyttöönsä helpon ja monipuolisen eFina-ohjelmiston yrityksen talousasioiden hoitoon. Palvelukokonaisuuteen kuuluu tuttuun tapaan myös eFina Mobiili -sovellus, jonka avulla käyttäjä voi skannata kuitteja ja seurata yrityksen talouslukuja reaaliaikaisesti. Myös kaikki muut taloushallinnon palvelut palkanlaskennasta kirjanpitoon ja laskutukseen ovat Soneran asiakkaiden käytössä.

”Monelle on edelleen yllätys, että Sonera tarjoaa palveluita talouden hallintaan. Lähdimme liikkeelle laskutuspalveluista, sillä siitä meillä on pitkä kokemus. Toimitamme vuodessa 25 miljoonaa laskua, joista yli 64 prosenttia on sähköisiä. Oivalsimme, että tätä digitaalisen laskutuksen huippuosaamista voisimme tarjota muillekin. Siitä oli luontevaa edetä saatavien perintään ja lopulta kaikkien talouden prosessien hallintaan”, Soneran Financial Services -liiketoiminnasta vastaava johtaja Rauno Väisänen kertoo.

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
p. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Rauno Väisänen
Johtaja, Financial Services
Sonera
p. 0400 41 99 32
rauno.vaisanen@teliasonera.com