Administer Ajankohtaista Uutinen Administer vahvistaa toimintaansa Varkaudessa ostamalla Varkauden Educan tilitoimistoliiketoiminnan

Administer vahvistaa toimintaansa Varkaudessa ostamalla Varkauden Educan tilitoimistoliiketoiminnan

Administer vahvistaa toimintaansa Varkaudessa ostamalla Varkauden Educan tilitoimistoliiketoiminnan

Taloushallinto-varkaus

Administer Oyj ja Varkauden Educa Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Administer ostaa Varkauden Educa Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan. Administerillä on jo oma, viime vuonna hankittu tilitoimisto- sekä palkkahallintopalveluja tarjoava toimisto Varkaudessa ja liiketoimintakauppa vahvistaa yhtiön alueellista toimintaa.

Administerin tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman lähellä, työllistää Suomessa ja laajentua valtakunnallisesti sekä kansainvälistyä. Administer jatkaa uudella liiketoimintakaupalla kasvustrategiansa toteuttamista; vuonna 2022 liiketoimintakauppoja tehtiin yhdeksän ja tämä on vuoden 2023 toinen kauppa.

”Jatkamme edelleen Administerin kasvustrategian toteuttamista. Digitaalisuuden ohella paikallinen toiminta ja aluetuntemus ovat konsernimme syvää osaamista. Varkauden seutu on merkittävä talousalue, ja tällä kaupalla kasvatamme alueellista markkinapotentiaalia”, sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Herranen.

”Näen liiketoimintakaupassa hyvää synergiaetua. Kaupan myötä voimme tarjota asiakkaillemme aiempaa kattavammat palvelut, mutta edelleen paikallisesti, lähellä asiakasta. Liiketoimintakaupan myötä saamme varmistettua tilitoimistoliiketoimintamme jatkuvuuden”, Varkauden Educa Oy:n perustaja ja omistaja Kirsti Tamminen sanoo.

 

Lisätiedot:

Kimmo Herranen
toimitusjohtaja
Administer-konserni
puh. 050 560 6322
kimmo.herranen@administer.fi

Kirsti Tamminen
Varkauden Educa Oy
Puh. 040 564 3333
kirsti.tamminen@varkaudeneduca.fi

Varkauden Educa Oy:n erikoisosaamista ovat tilitoimistopalvelut, taloushallinnon sähköisten järjestelmien käyttöönottopalvelut sekä talouspäällikkö- ja henkilöstöhallinnon palvelut.