Administer Ajankohtaista Uutinen Administer vahvistaa toimintaansa Jämsässä ostamalla Tilitoimisto Kirsi Lehtisen liiketoiminnan

Administer vahvistaa toimintaansa Jämsässä ostamalla Tilitoimisto Kirsi Lehtisen liiketoiminnan

Administer vahvistaa toimintaansa Jämsässä ostamalla Tilitoimisto Kirsi Lehtisen liiketoiminnan

Taloushallinto-varkaus

Administer Oyj ja Tilitoimisto Kirsi Lehtinen Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Administer ostaa Tilitoimisto Kirsi Lehtinen Oy:n liiketoiminnan. Administerillä on jo oma, useita vuosia toiminut tilitoimisto Jämsässä ja liiketoimintakauppa vahvistaa yhtiön alueellista toimintaa ja markkinaosuutta.

Administerin tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman lähellä, työllistää Suomessa ja laajentua valtakunnallisesti sekä kansainvälistyä. Administer jatkaa uudella liiketoimintakaupalla kasvustrategiansa toteuttamista; vuonna 2022 liiketoimintakauppoja tehtiin yhdeksän ja tämä on vuoden 2023 kolmas kauppa.

”Jatkamme edelleen Administerin kasvustrategian toteuttamista. Digitaalisuuden ohella paikallinen toiminta ja aluetuntemus ovat konsernimme syvää osaamista. Jämsän seutu on meille tärkeä liiketoiminta-alue, ja liiketoimintakauppa vahvistaa hyvin alueellista toimintaamme”, sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Herranen.

”Liiketoimintakaupan myötä voimme varmistaa toimintamme jatkuvuuden ja tarjota asiakkaillemme aiempaa kattavammat palvelut, mutta edelleen paikallisesti, lähellä asiakasta”, toimitusjohtaja Kirsi Lehtinen sanoo.

 

Lisätiedot:

Kimmo Herranen
toimitusjohtaja
Administer-konserni
puh. 050 560 6322
kimmo.herranen@administer.fi

Kirsi Lehtinen
toimitusjohtaja
Tilitoimisto Kirsi Lehtinen Oy
Puh. 040 568 2076
kirsi@kirsilehtinen.fi