Administer Ajankohtaista Uutinen Administer vahvistaa asemaansa Pohjois-Suomessa ostamalla Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky:n

Administer vahvistaa asemaansa Pohjois-Suomessa ostamalla Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky:n

Administer vahvistaa asemaansa Pohjois-Suomessa ostamalla Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky:n

Administer_vahvistaa_asemaansa_Pohjois-Suomessa_ostamalla_Tunturi-Lapin_Yrityspalvelu_Ky:n

Administer Oyj ja Lapin alueella toimiva Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Tunturi-Lapin Yrityspalvelun liiketoiminta siirtyy osaksi Administerin tilitoimistoketjua. Liiketoimintakauppa vahvistaa Administerin toimintaa Pohjois-Suomessa; konsernilla on jo ennestään toimipisteet Muoniossa, Oulussa ja Rovaniemellä.

”Administer jatkaa kasvutarinaansa jo kuudennella yrityskaupalla tänä vuonna. Tunturi-Lapin Yrityspalvelun palvelu- ja asiakasprofiilit sopivat mainiosti täydentämään Administerin tilitoimistoliiketoimintaa ja vahvistavat asemaamme Pohjois-Suomessa”, sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Peter Aho.

”Administer-konsernilla on vahva historia ja osaaminen taloushallinnossa. On hienoa saada Tunturi-Lapin Yrityspalvelun asiakkaat ja henkilöstö osaksi valtakunnallisesti toimivaa konsernia. Kaupan myötä voimme tarjota asiakkaillemme aiempaa laajempia palveluita ja henkilöstölle paremmat ura- ja koulutusmahdollisuudet”, sanoo Tunturi-Lapin Yrityspalvelun toimitusjohtaja Anne Mäkelä.

 

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer-konserni
puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Anne Mäkelä
Toimitusjohtaja
Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky
puh. 040 5636 948
anne.makela@tunturilapinyrityspalvelu.fi

Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky perustettu vuonna 2011 ja sillä on vakiintunut asiakaskunta Tunturi-Lapin alueella. Yritys tarjoaa tilitoimisto- ja taloushallinnon palveluita (palkkahallinto ja myyntireskontra).