Administer Ajankohtaista Uutinen Administer Partner on nyt Adner

Administer Partner on nyt Adner

Administer Partner on nyt Adner

 

Isompien konsernien talousprosessien ulkoistukseen erikoistunut asiantuntijayhtiö Administer Partner on kokenut muodonmuutoksen. Yhtiön nimi on nyt ytimekkäästi Adner, ja sen uudistunut ilme ilmentää niin osaavien asiantuntijoiden vankkaa ammattitaitoa kuin myös jatkuvasti kehittyviä teknologisia ratkaisuja.

Uudistuneen brändin avulla voimme vastata entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja pysyä alan kehityksen aallonharjalla. Haluamme tehdä yrityksen näkyväksi markkinoilla ja erottaa se selkeästi konsernin tilitoimistoliiketoiminnasta.

”Taloushallintoalan markkinakehitystä leimaavat lisääntyvät ulkoistukset ja asiakkaiden kasvavat odotukset. Moderni ja luotettava Adner on isompien konsernien talousprosessien kehittyvä ulkoistaja, jonka kanssa on helppo toimia. Osaavat taloushallinnon ammattilaiset ja huippuluokan teknologiset ratkaisut ovat Adnerin valtteja. Uudistuneen brändin avulla Adner voi vastata entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja pysyä alan kehityksen aallonharjalla”, toteaa Adnerin toimitusjohtaja Jukka Iivonen.

Administer-konserniin kuuluvan Adnerin liiketoiminta perustuu yhtiölle tärkeisiin arvoihin: innovatiivisuuteen, yhteistyöhön, tuloksellisuuteen ja tehokkuuteen. Adnerissa innostus ja uteliaisuus kohtaavat tarkkuuden ja huolellisuuden.

”Taloushallinnon ammattimainen hoitaminen ja kehittäminen on yhtiöille elintärkeää. Kotimaisena taloushallinnon palveluntarjoajana Administer-konserni tukee niin pienten ja keskisuurten kuin isompienkin asiakkaidensa liiketoimintaa. Uskomme Adnerin vahvan osaamisen siivittävän yhtiön entistä vahvempaan kasvuun”, sanoo Administer-konsernin johtaja Peter Aho.

Lisää tietoa Adnerista ja yhtiön palvelutarjoomasta saat verkkosivuilta adner.fi

Lisää tietoa:

Jukka Iivonen
Toimitusjohtaja, Adner Oy
p. 040 540 3409
jukka.iivonen@administer.fi

Adner Oy (www.adner.fi) tarjoaa nykyaikaisia, tehokkaita taloushallinnon ulkoistuspalveluita, jotka auttavat johtamaan yrityksen taloutta tavoitteiden mukaisesti. Adner tarjoaa käyttöösi aina ajantasaiset, luotettavat, tietoturvalliset ja tarpeen mukaan skaalautuvat taloushallinnon palvelut ja sovellukset. Kun on tarve tehostaa prosesseja ja keskittyä entistä paremmin ydinliiketoimintaan, kanssamme on helppo kehittää yrityksen talousprosesseja ja päästä haastaviinkin tavoitteisiin. Palvelemme keskikokoisia ja suuria yrityksiä sekä Suomessa että kansainvälisesti.