Administer Ajankohtaista Uutinen Administer Oyj tekee päänavauksen Kaakkois-Suomeen ostamalla Ruukintili Oy:n liiketoiminnan

Administer Oyj tekee päänavauksen Kaakkois-Suomeen ostamalla Ruukintili Oy:n liiketoiminnan

Administer Oyj tekee päänavauksen Kaakkois-Suomeen ostamalla Ruukintili Oy:n liiketoiminnan

Tilitoimisto-ruukintilit

Administer Oyj jatkaa vahvaa valtakunnallista laajentumistaan ostamalla Kouvolan alueella toimivan Ruukintili Oy:n liiketoiminnan. Kauppa on Administerin päänavaus Kaakkois-Suomeen, jonne yhtiö saa nyt oman toimipisteen.

Administerin tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman lähellä, työllistää Suomessa ja laajentua koko maassa sekä kansainvälistyä. Administer jatkaa uudella liiketoimintakaupalla kasvustrategiansa toteuttamista; vuonna 2022 liiketoimintakauppoja tehtiin yhdeksän.

”Jatkamme Administerin kasvutarinaa. Näen edelleen tärkeänä alueellisen laajentumisen, jolloin voimme parhaiten hyödyntää paikallista toimintaa ja osaamista. Kouvolan seutu on merkittävä talousalue, josta löytyy meille hyvää kasvupotentiaalia”, sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Peter Aho.

”Administer-konserni on vahvasti yrittäjätaustainen, ja koen sen tärkeänä seikkana liiketoiminnan jatkokehittämiselle. Konsernin kautta asiakkaamme hyötyvät laajemmasta palvelutarjonnasta ja voin tarjota henkilöstöllemme hyvät ura- ja koulutusmahdollisuudet”, sanoo Ruukintili Oy:n perustaja Johanna Anttonen.

 

Lisätiedot:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer-konserni
puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Johanna Anttonen
yrittäjä
Ruukintilit Oy
puh. 044 315 8448
johanna@ruukintili.fi

Ruukintili Oy on vuonna 2013 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa taloushallinnon ja palkanlaskennan palveluita sekä yritysneuvontaa.