Administer Ajankohtaista Uutinen Administer Oy laajentaa toimintaansa Lahteen

Administer Oy laajentaa toimintaansa Lahteen

Administer Oy laajentaa toimintaansa Lahteen

Administer_Lahti

 

Administer Oy palvelee nyt myös Lahdessa, Päijät-Hämeen sydämessä. Administerin ja Administer-konserniin kuuluvan EmCen yhteinen toimipiste avataan syyskuun aikana Askonkadulle. Yhdessä Administer ja EmCe tarjoavat Päijät-Hämeen yrityksille ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.

”Meiltä seudun yritykset saavat monipuolista tukea – kirjanpidosta palkanlaskentaan ja CFO-palveluista HR-konsultointiin. Palveluja löytyy yhtä lailla pk-yrityksille ja suuryrityksille”, Lahdessa myyntipäällikkönä aloittava Tiina Taiminen kertoo. EmCe täydentää kokonaisuutta tarjoamalla ohjelmisto-osaamista talous- ja palkkahallinnon toimijoille ja toiminnanohjaukseen.

Lahti on yksi Suomen suurimmista kasvukeskuksista, ja Päijät-Hämeen talouselämä kukoistaa. Administerille on tärkeää, että se voi olla lähellä asiakkaitaan, ja yhtiöllä onkin toimipisteitä ympäri Suomea Hangosta Muonioon sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Lahden toimipiste on yhtiön kahdeskymmenesneljäs.

”Uudessa toimipisteessä yhdistämme paikallisen tuntemuksen suuren konsernin voimavaroihin. Asiakkaat saavat henkilökohtaista ja paikallista palvelua paikallisilta ihmisiltä, jotka ymmärtävät alueen haasteita ja mahdollisuuksia.”

Administer erottuu kilpailijoista myös omien, jatkuvasti kehittyvien taloushallinnon ohjelmiensa, eFinan ja eFina Mobiilin ansiosta. Lisäksi EmCe Talous- ja Palkkahallinto -ohjelma sekä EmCe 365 -palvelut vahvistavat tarjoomaa tilitoimistoille, järjestöille ja konserneille. Lahden toimiston tavoitteena on palvella Päijät-Hämeen asiakkaita kaikissa talous- ja palkkahallinnon tarpeissa ja kasvaa alueella merkittäväksi toimijaksi.

Lisätietoja Lahden toiminnasta ja uudesta toimipisteestä saat myyntipäällikkö Tiina Taimiselta.