Administer Ajankohtaista Uutinen Administer ostaa turkulaisen Oy Interexus Ab:n liiketoiminnan

Administer ostaa turkulaisen Oy Interexus Ab:n liiketoiminnan

Administer ostaa turkulaisen Oy Interexus Ab:n liiketoiminnan

Sähköisen taloushallinnon asiantuntijayhtiö Administer ostaa turkulaisen tilitoimisto Oy Interexus Ab:n liiketoiminnan. Voimakkaasti kasvava Administer-konserni vahvistaa liiketoimintakaupan myötä osaamistaan erityisesti varainhoitoyhtiöiden ja muiden sijoitustoimintaa harjoittavien yhtiöiden sekä rakennusalan taloushallinnon saralla. Interexuksen liiketoiminta siirtyy Administerin Turun toimipisteeseen, ja yhtiön liiketoimintaa johtanut Krister Stolt jatkaa Administerin palveluksessa.

”Administer oli tuttu aiemman yhteistyön kautta, ja miettiessämme sopivaa jatkajaa Interexuksen toiminnalle yhtiö tuntui luonnolliselta valinnalta. Administerin oma taloushallinnon ohjelmisto eFina ja osaava henkilökunta takaavat, että asiakkaamme ovat jatkossakin hyvissä käsissä”, sanoo Stolt, joka on toiminut Administerin talousjohtajapalveluja tarjoavaa CFO-tiimissä oman toimiston luotsaamisen ohessa.

Administer on nopeasti kasvava suomalainen taloushallinnon palveluyritys, jolla on 24 toimipistettä ympäri Suomea sekä toimisto Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer-konserniin kuuluvat myös henkilöstö- ja palkkapalveluyhtiö Silta Oy, taloushallinnon ulkoistuspalveluihin erikoistunut Administer Partner Oy sekä kuntien taloushallinnon asiantuntujayritys Kuntalaskenta Oy. Konserni työllistää 700 henkilöä.

”Administer-konserni on viime vuosina kasvanut voimakkaasti ja laajentanut niin palvelutarjoomaansa kuin toimipisteverkostoaankin. Interexuksen liiketoiminnan sekä Krister Stoltin monipuolisen kokemuksen myötä pystymme palvelemaan entistä paremmin asiakkaitamme Turun seudulla, ja Kristerin osaaminen luonnollisesti tukee myös valtakunnallisesti toimintaamme sijoitusyhtiöiden ja rakentajien taloushallintokumppanina”, toteaa Administerin toimitusjohtaja Peter Aho.

 

Lisätietoa:

Krister Stolt
Osakas, toimitusjohtaja
Oy Interexus Ab
p. 040 550 7787
krister.stolt@administer.fi

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
p. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

 

Oy Interexus Ab :n toiminta sai alkunsa vuonna 1988. Yhtiö on erikoistunut finanssialan taloushallintoon ja sen asiakasportfolioon kuuluu toimijoita pienyrityksistä pörssiyhtiöön. Yhtiö tarjoaa taloushallinnon palveluja laajalla skaalalla kirjanpidosta yritysjärjestelyihin ja verotuksesta sijoitustoiminnan asiantuntijapalveluihin. Interexuksen kolmella asiantuntijalla on vahvaa kokemusta useilta eri toimialoilta ja laaja kumppaniverkosto.