Administer Ajankohtaista Uutinen Administer ostaa Konjunktuurin palkkapalvelut-liiketoiminnan

Administer ostaa Konjunktuurin palkkapalvelut-liiketoiminnan

Administer ostaa Konjunktuurin palkkapalvelut-liiketoiminnan

Konjunktuuri Oy

Varkautelaisen Konjunktuuri Oy:n palkkapalvelut siirtyvät liiketoimintakaupassa osaksi Administer-konserniin kuuluvan Tilikamut Oy:n palvelutarjoomaa. Liiketoimintakauppa vahvistaa Tilikamujen ja Administer-konsernin toimintaa Savon alueella, kun konserni saa uuden toimipisteen Varkauteen.

Palkkapalvelut tukevat ja vahvistavat erinomaisesti Tilikamujen taloushallintopalveluja. Yhtiön asiakkaat saavat tilitoimistopalvelut ja entistä vahvempaa palkkahallinnon osaamista samasta osoitteesta, ja liiketoimintakaupan myötä siirtyville palkkapalveluasiakkaille voidaan tarjota vastaavasti Tilikamujen kirjanpidon asiantuntemusta. Liiketoimintakaupan yhteydessä viisi Konjunktuurin palkkahallinnon asiantuntijaa siirtyy Tilikamut Oy:n työntekijöiksi.

Tilikamut Oy:llä on ennen liiketoimintakauppaa toimipisteet Pieksämäellä ja Joensuussa, ja yhtiö palvelee erityisesti Pohjois-Karjalan sekä Etelä- ja Pohjois-Savon alueen yrityksiä. Tilikamut liittyi osaksi Administer-konsernia syksyllä 2021. Yhtiön paikallista osaamista ja palvelua tukee laajan konsernin monipuolinen asiantuntemus sekä talous- ja palkkahallinnon palveluissa että prosesseissa ja järjestelmissä.

”Strategiamme keskeinen tavoite on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostoin, ja tämä liiketoimintakauppa on hieno askel eteenpäin sen toteutuksessa. Samalla vahvistamme toimintaamme Savon alueella, jossa näemme merkittävää kasvupotentiaalia. Paikallinen osaaminen ja alueen liiketoimintaympäristön tuntemus ovat Administer-konsernin kilpailuvaltteja, ja vahvistamalla palkkahallintotarjoomaansa Tilikamut pystyy palvelemaan Varkauden ja Savon seudun asiakkaita entistä monipuolisemmin. Olemme samalla sopineet laaja-alaisesta yhteistyöstä Konjunktuurin kanssa.”, sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Peter Aho.

”Liiketoimintakauppa antaa Konjunktuurille mahdollisuuden keskittyä entistä vahvemmin ydinliiketoimintaamme eli henkilöstöpalveluihin  sekä käännöspalveluihin. Kartoitettuamme eri vaihtoehtoja totesimme, että palkkapalveluliiketoiminnan myynti Administerille on paras tapa varmistaa, että palkkahallintoasiakkaamme saavat jatkossakin laadukasta ja asiantuntevaa palvelua ja me pystymme suuntaamaan resursseja ydintarjoomamme kehittämiseen”, sanoo Konjunktuurin toimitusjohtaja Atte Solaranta.

 

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer-konserni
p. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Atte Solaranta
Toimitusjohtaja
Konjunktuuri Oy
p. 0504 077 620
atte.solaranta@konjunktuuri.fi

 

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.

Konjunktuuri Oy on Varkaudessa vuonna 1989 perustettu henkilöstöpalveluihin, käännöspalveluihin sekä kansainvälisen liikkuvuuden palveluihin erikoistunut yritys. Yhtiöllämme on Suomessa kolme toimipaikkaa, Varkaudessa, Espoossa sekä Joensuussa ja tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, tarpeiden mukaan mitoitettua palvelua. Asiakkainamme ovat toimialueemme suuret globaalit kansainväliset yritykset, alihankintasektori sekä paikalliset pk-yritykset. Konjunktuuri työllistää tällä hetkellä 22 eri toimialan asiantuntijaa ja visionamme on kehittyä halutuimmaksi palvelukumppaniksi toimialoillamme.