Administer Ajankohtaista Uutinen Administer nappasi rautaisen ammattilaisen – konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi Kati Lehesmaa

Administer nappasi rautaisen ammattilaisen – konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi Kati Lehesmaa

Administer nappasi rautaisen ammattilaisen – konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi Kati Lehesmaa

Kati_Lehesmaa

Administer-konserni näkyy ja kuuluu pian paremmin kuin koskaan. Uusi markkinointi- ja viestintäjohtaja Kati Lehesmaa aloitti työt elokuun alussa ja otti haltuun markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuuden monen vahvan brändin konsernissa.

Taalerin markkinointijohtajan paikalta Administer-konserniin siirtyneellä Katilla on vankka kokemus niin markkinoinnin kuin myös asiakaskokemuksen johtamisesta ja kehittämisestä. Kati on työskennellyt aiemmin mm. markkinointi- ja viestintäjohtajana Deloittella, matkustamopalveluista vastaavana johtajana sekä asiakaskokemuksesta vastaavana johtajana Finnairilla sekä asiakaskokemuksen kehittämishankkeen johtajana OP:lla. Toimialoista löytyy kokemusta pelimaailmasta, konsultoinnin ja matkailun kautta finanssialaan.

”Administerissa kiinnostukseni herätti yrittäjähenkisyys, kasvun nälkä ja tietty rosoisuus. Olen tehnyt paljon töitä asiakaskokemuksen parissa, ja se on mielestäni aivan olennainen osa brändiä. Toivon voivani tuoda Administeriin tätä osaamista ja nostaa osaltani niin konsernin kuin koko taloushallintoalan profiilia ja kiinnostavuutta”, Kati sanoo. ”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan minulle uuteen toimialaan ja samalla uuteen työyhteisöön.”

Toivotamme Katin lämpimästi tervetulleeksi!