Administer Ajankohtaista Uutinen Administer laajentaa Mikkeliin ostamalla Tilitoimisto Ollikaisen

Administer laajentaa Mikkeliin ostamalla Tilitoimisto Ollikaisen

Administer laajentaa Mikkeliin ostamalla Tilitoimisto Ollikaisen

Administer_laajenee_Mikkeliin

Administer Oyj ja Mikkelissä toimiva Tilitoimisto Ollikainen Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Tilitoimisto Ollikaisen tilitoimistoliiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät Administerille. Liiketoimintakauppa vahvistaa Administerin toimintaa Etelä-Savossa, kun yhtiö saa uuden toimipisteen Mikkeliin.

Administer-konsernin yli 600 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitaan kaupan myötä jo 26 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Yhtiön tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman lähellä, työllistää Suomessa ja laajentua koko maassa.

”Jatkamme strategian toteuttamista ja vahvistamme asemaamme yhtenä alan suurimmista toimijoista Suomessa. Tilitoimisto Ollikaisella on vakaa asiakaskunta ja hyvä maine omalla alueellaan. Kaupan myötä toimintamme Etelä-Savossa vahvistuu ja voimme tarjota Tilitoimisto Ollikaisen asiakkaille entistä kattavampaa, mutta edelleen paikallista palvelua sekä hyvää alueellista liiketoimintaympäristön tuntemusta”, sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Peter Aho.

”Toimintamme jatkuu leveämmillä hartioilla, kun pääsemme mukaan isoon konserniin, joka on alansa edelläkävijä. Henkilöstöllemme voimme tarjota paremmat edut ja koulutusmahdollisuudet ja asiakkaillemme entistäkin kattavammat palvelut”, sanoo Tilitoimisto Ollikaisen toimitusjohtaja Pasi Ollikainen.

 

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer-konserni
puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

 

Pasi Ollikainen
Toimitusjohtaja
Tilitoimisto Ollikainen Oy
puh. 020 734 2670
pasi.ollikainen@tilitoimisto-ollikainen.fi

 

Tilitoimisto Ollikainen Oy on Mikkelissä toimiva täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme yrityksille ja tilitoimistoille nykyaikaisia palveluja. Olemme tarjonneet luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua vuodesta 1989 asti.