Administer Ajankohtaista Uutinen Administer laajenee Virroille

Administer laajenee Virroille

Administer laajenee Virroille

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä Administer Oy on avannut toimiston virroille. Jalansijan vahvistaminen pirkanmaalla on luonteva askel kasvuyritykselle, joka on viimeksi perustanut toimistot muun muassa Kuopioon ja Mäntsälään.

”Tavoitteenamme on kasvattaa asiakkaiden määrää Virroilla ja lähikunnissa. Kun saamme uusia asiakkaita, palkkaamme myös lisää työntekijöitä. Alussa Virtain toimistossa työskentelee kolme administeriläistä. Esimerkiksi Tampereen toimistomme on kasvanut kuudessa vuodessa nollasta kahdenkymmenenviiden henkilön työpaikaksi”, Administerin myyntijohtaja Kimmo Herranen kertoo.

Taloushallinnon sähköisiä palveluja tarjoavan Administerin kantava toiminta-ajatus on viedä työt ulkomaiden sijaan eri puolille Suomea, lähelle asiakasta. ”Palvelumme perustuu henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja kehittämäämme nettipohjaiseen ohjelmistoon, jonka kaikki asiakkaamme saavat veloituksetta käyttöönsä. Ratkaisumme lisää automaatiota ja siten kustannustaso saadaan merkittävästi alemmaksi perinteiseen taloushallintoon verrattuna. Palvelumme tarjoaa reaaliaikaista tietoa päätöksenteon tueksi ja helpottaa johtamista. Uskomme, että kotimaisten yritysten ja kuntien taloushallinto on jatkossakin sekä järkevintä että edullisinta hoitaa Suomessa”, Herranen jatkaa.

Administerin tavoite on laajentua kaikille merkittäville seuduille. Virrat on viides vuoden sisällä avattava uusi toimipaikka. Administer toimii ennestään Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa, Rovaniemellä, Hämeenlinnassa, Muoniossa, Mäntsälässä, Kuopiossa ja Kolarissa.

Lisätietoja:

Myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Herranen, 050 560 6322

kimmo.herranen@administer.fi

Administer Oy (www.administer.fi)

Vuonna 1985 perustettu perheyritys Administer Oy on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Työllistämme yli 200 taloushallinnon ammattilaista ja palvelemme yli 2 000 asiakasta pörssiyhtiöistä ja kunnista yhden työntekijän yrityksiin. Muutamme taloushallinnon paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi tarjoamme ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella.

Ottakaa minuun yhteyttä