Administer Ajankohtaista Uutinen Administer laajenee Virroilla

Administer laajenee Virroilla

Administer laajenee Virroilla

Sähköisen taloushallinnon asiantuntijayritys Administer Oy:n toiminta laajenee Virroilla, kun tilitoimisto Tasevirrat Eero Laitinen liittyy Administer-ketjuun. Liittymisen myötä Administer vahvistaa kirjanpito-osaamistaan ja tarjoaa entistä useammille yrityksille taloushallintopalveluja Virroilla.

”Selvitettyäni sähköisen taloushallinnon eri yhteistyö- ja toimintamalleja ja tutustuttuani eri ohjelmistotalojen tarjontaan oli yhdistyminen Administer Oy:n kanssa monesta näkökulmasta varteenotettavin vaihtoehto. Katson, että tällä yhteistyömallilla asiakkaat saavat maamme eturivin sähköiset taloushallintopalvelut sujuvimmin ulottuvilleen. Pidän etuna myös, että IT-osaaminen löytyy talon sisältä, eikä se ole kolmannen osapuolen varassa. Merkittävää paikallisesti ja lähikunnatkin huomioiden on, että Administer Oy:llä on toimisto Virroilla ja yhtiön palveluksessa on monia nykyisiä ja entisiä virtolaisia”, Eero Laitinen toteaa.

”Administer kasvaa vahvasti niin uusien toimistojen kuin yritys- ja liiketoimintakauppojen myötä eri puolilla Suomea. Panostamme vahvasti paikalliseen palveluun. Mitä paremmin kirjanpitäjä tuntee asiakkaansa ja näiden toimintaympäristön, sitä paremmin hän voi tuottaa asiakkaille lisäarvoa.  Eero Laitisen paikallistuntemus ja osaaminen täydentävät erinomaisesti asiantuntijajoukkoamme Virroilla”, sanoo Administerin toimitusjohtaja Peter Aho.

Vuoden 2017 aikana Administer-ketjuun on liittynyt tilitoimistoja Jyväskylästä, Jämsästä, Vaasasta ja Helsingistä. Administer palvelee jo 21 paikkakunnalla ympäri Suomen, Salosta Muonioon. Viime vuonna avattiin Administerin ensimmäinen Suomen rajojen ulkopuolella palveleva toimisto Tukholmaan.

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Eero Laitinen
Yrittäjä
Tasevirrat Eero Laitinen
Puh. 050 561 4323
eero.laitinen1@gmail.com

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää noin 400 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on yli 3500 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa.

Tasevirrat Eero Laitinen tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä taloushallinnon palveluja Virroilla. Vuonna 2007 perustettu tilitoimisto palvelee erilaisia yrityksiä kaikissa kirjanpito- ja veroasioissa.