Administer Ajankohtaista Uutinen Administer laajenee Seinäjoelle

Administer laajenee Seinäjoelle

Administer laajenee Seinäjoelle

Administer avaa toimiston Seinäjoelle – tavoitteena pohjalaisyritysten taloushallinnon digitalisointi

Sähköisen taloushallinnon palveluja tarjoava Administer näkee Etelä-Pohjanmaalla paljon kasvun mahdollisuuksia ja on siksi perustanut Seinäjoelle uuden toimiston, josta palvellaan myös Vaasan ja Kokkolan aluetta. Jalansijan vahvistaminen Pohjanmaalla on luonteva askel kasvuyritykselle, jolla on toimipaikka jo 15 suomalaisella paikkakunnalla.

”Pohjanmaa on tunnettu menestyvistä yrityksistä ja rohkeasta tekemisen meiningistä. Iso osa alueen yrittäjistä toimii kuitenkin vielä perinteisellä paperisella taloushallinnolla. Meidän tavoitteemme on saada pohjalaisyrittäjät luopumaan mappimetreistä ja siirtymään sähköiseen taloushallintoon. Näemme, että tarve sähköisille taloushallinnon palveluille on suuri”, kertoo myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila Seinäjoelta.

”Haluamme auttaa paikallisia yrityksiä luopumaan turhasta paperinpyörityksestä ja keskittymään liiketoiminnan ja tuottavuuden kasvattamiseen. Esimerkiksi yhden kuitin tai laskun digitalisointi tarkoittaa arviolta 5–7 euron säästöä verrattuna paperisen kuitin tai laskun käsittelyyn. Yhteensä pohjanmaalaisissa yrityksissä tehdään vuosittain satoja tuhansia tunteja tällaista turhaa työtä, josta olisi helppo päästä eroon” Administerin toimitusjohtaja Peter Aho kertoo paperittoman taloushallinnon hyödyistä.

”Toimintaperiaatteemme on  erilainen kuin monella kilpailijallamme: viemme palvelun ja työt maakuntiin lähelle asiakasta. Tavoitteenamme on kasvaa alueella ja palkata lisää työntekijöitä”, Aho jatkaa.

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
p. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi