Administer Ajankohtaista Uutinen Administer laajenee Lapissa

Administer laajenee Lapissa

Administer laajenee Lapissa

Screen Shot 2015-10-27 at 2.39.59 PM

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä Administer Oy vahvistaa markkina- asemaansa Pohjois-Suomessa, kun Pohjolan tilipalvelu Oy:n Tunturi-Lapin toiminnot liittyvät Administeriin.

Administer Oy on toiminut Lapissa Rovaniemen ja Muonion toimipisteistä käsin. Nyt ostettu Kolarissa sijaitseva liiketoiminta yhdistetään Administerin tytäryhtiön Tilitoimisto Polojärvi Oy:n osaksi.

”Tämä vahvistaa asemaamme Lapin matkailussa”, Administer Oy:n toimitusjohtaja Peter Aho kertoo. ”Se on yksi keskeisiä toimialoja, joilla haluamme olla aktiivisia. Meillä on ennestään vahva jalansija esimerkiksi hiihtokeskuksissa ja nyt pystymme tarjoamaan entistäkin parempaa paikallista palvelua sekä hiihtokeskuksille, että kaikille muille Pohjois-Suomen yrityksille”, Aho jatkaa.

Taloushallinnon sähköisiä palveluja tarjoavan Administerin kantava toiminta-ajatus on työllistää ulkomaiden sijasta Suomen maakunnissa, lähellä asiakasta. ”Sähköisiä taloushallinnon palveluita on siirretty Suomesta halvempien kustannusten maihin. Me taas uskomme, että kotimaisten yritysten taloushallinto osataan hoitaa parhaiten Suomessa”, Aho jatkaa.

Administerin tavoite on laajentua kaikille merkittäville seuduille. Sillä on toimintaa jo yli kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea: Helsingistä Muonioon ja Turusta Kuopioon.

Lisätietoja:

Peter Aho Toimitusjohtaja Administer Oy
Puh. 040 501 3661 peter.aho@administer.fi

Antti Polojärvi Toimitusjohtaja
Tilitoimisto Polojärvi Oy Puh. 040 734 2311 antti@tilitoimistopolojarvi.fi

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää yli 200 taloushallinnon ammattilaista, joiden jatkuva koulutus takaa palveluiden tehokkuuden, tarkkuuden ja korkean laadun. Asiakkaita on noin 2000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer

tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella.

Tilitoimisto Polojärvi Oy (www.administer.fi) on perinteinen suomalainen tilitoimisto joka tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluita erityisesti Lapin alueen matkailualan yrityksille. Yhtiö on perustettu 1983 ja työllistää 9 taloushallinnon ammattilaista. Yhtiö kuuluu Administer-ketjuun.

Pohjolan Tilipalvelu Oy (www.pohjolantilipalvelu.fi) on perustettu Kolariin v. 2005, toiminta-ajatuksena sähköisen taloushallinnon tuottaminen. Yhtiöllä on toimipaikat myös Pellossa ja Kemissä. Henkilöstön määrä on 6.

Ottakaa minuun yhteyttä