Administer Ajankohtaista Uutinen Administer kasvaa ostamalla Kuntalaskenta Oy:n

Administer kasvaa ostamalla Kuntalaskenta Oy:n

Administer kasvaa ostamalla Kuntalaskenta Oy:n

Taloushallinnon palveluyritys Administer Oy ostaa Pieksämäen kaupungilta kuntien taloushallinnon palveluita tuottavan Kuntalaskenta Oy:n. Kaupan jälkeen Kuntalaskenta Oy jatkaa itsenäisenä yhtiönä Administer-konsernissa. Samassa yhteydessä osapuolet ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä.

”Tämä yhteistyö laajentaa Administerin toimialuetta kuntien taloushallinnon palveluiden tuottamiseen. Administer on aikaisemmin tuottanut palveluita julkisen sektorin tytäryhtiöille ja nyt voimme laajentaa palvelua myös itse kunnan taloushallintoon. Olemme havainneet, että kuntien taloushallinto on jäänyt jälkeen sähköisen taloushallinnon kehityksestä ja sen kustannustaso on korkea. Näihin haasteisiin haluamme tuoda nykyaikaisia ja tehokkaita ratkaisuja. Kuntalaskenta tuo Administeriin kuntien taloushallinnon eritysosaamista ja panostammekin toimialaan jatkossa voimakkaasti”, sanoo Administerin toimitusjohtaja Peter Aho.

”Olemme iloisia siitä, että Administer laajentaa toimintaansa Pieksämäelle ja jatkaa Kuntalaskenta Oy:n kehittämistä. Laadukkaiden palveluiden ja työpaikkojen säilyminen Pieksämäellä on luonnollisesti meille tärkeää. Administer on sitoutunut kehittämään ja kasvattamaan toimintaansa alueella pitkäjänteisesti”, sanoo Pieksämäen vs. kaupunginjohtaja Ulla Nykänen.

Kuntalaskenta Oy huolehtii mm. Pieksämäen kaupungin ja Rautalammin taloushallinnosta. Yhtiön palveluksessa on 11 henkilöä Pieksämäellä. Administerin 400 taloushallinnon ammattilaista palvelevat asiakkaitaan jo 22 paikkakunnalla ympäri Suomen ja Ruotsissa. Administerin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan keskittymään liiketoimintansa ja tuottavuutensa kasvattamiseen taloushallintoa digitalisoimalla.

Lisätietoja:
Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Ulla Nykänen
vs. kaupunginjohtaja
Pieksämäen kaupunki
Puh. 044 368 6801
ulla.nykanen@pieksamaki.fi