Administer Ajankohtaista Uutinen Administer Groupin strategia 2024 – 2026: Kasvamme kannattavasti

Administer Groupin strategia 2024 – 2026: Kasvamme kannattavasti

Administer Groupin strategia 2024 – 2026: Kasvamme kannattavasti

Administer Group asettaa strategiassaan suuntaviivat vuosille 2024 – 2026. Tavoitteena on varmistaa konsernin kannattava kasvu ja pitkäaikavälin kannattavuuden parantaminen.  Tehostamme liiketoimintasynergioiden hyödyntämistä sekä asiakasrajapinnassa että sisäisissä prosesseissa.

Vahvaa kasvua ja markkinajohtajuutta

Administer Group on tunnettu voimakkaasta kasvusta ja palveluvalikoiman laajentumisesta. Toimimme erityisesti henkilöstö- ja taloushallinnon palveluiden sekä näihin liittyvien ohjelmistojen alueilla. Silta Oy:n markkinajohtajuus palkkahallinnon ulkoistukumppanina ja Econia Oy:n asema harmaan talouden torjunnan suunnannäyttäjänä Suomessa ovat osoituksia yhtiön ainutlaatuisesta tarjoomasta. Tämä kokonaisuus luo vankan perustan kannattavalle liiketoiminnalle niin kotimaisilla kuin valikoiduilla Itämeren alueen markkinoilla.

Vastuullisuus on merkittävä kilpailutekijä Administer Groupille, erityisesti harmaan talouden torjunnan kaltaisissa palveluissa. Tavoitteenamme on edistää vastuullista liiketoimintaa ja olla alamme paras kumppani asiakkaillemme sekä työnantaja henkilöstöllemme.

Strategiset tavoitteet

Kasvamme kannattavasti Suomessa ja valituilla markkinoilla Itämeren alueella

Uskomme kumppanuuteen. Kaikki mitä teemme, on kannattavaa ja perustuu vastuulliseen liiketoimintaan.

Panostamme asiakaskokemukseen

Ymmärrämme asiakkaidemme palvelu- ja teknologiatarpeita ja sen ansiosta voimme tarjota sopivimpia ratkaisuja ainutlaatuisesta valikoimastamme. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja asiakaskokemukseen.

Kehitämme asiantuntijoitamme ja johtamista

Autamme ja kannustamme toisiamme yli liiketoiminta- ja tehtävärajojen. Kehitämme henkilöstöämme ja toimintatapojamme, jotta osaamme tunnistaa ja ratkaista haasteita sekä tuottaa parempaa palvelua. Kehitämme johtamista yhdessä muodostetun johtamisvision mukaisesti.

Yhtenäistämme, tehostamme ja selkiytämme prosesseja

Haemme aktiivisesti sisäisiä synergioita eri liiketoimintojen välillä. Tavoitteemme on vähentää palveluihimme liittyvää ympäristökuormitusta ja käyttää resursseja kestävästi.

Lue lisää Administer Groupin sivuilta.
Tutustu Administer Groupin vuoden 2023 tilinpäätöstiedotteeseen