Administer Ajankohtaista Blogi Bugittaako tilitoimisto? – Administer on ohjelmistotalojen valinta

Bugittaako tilitoimisto? – Administer on ohjelmistotalojen valinta

Bugittaako tilitoimisto? – Administer on ohjelmistotalojen valinta

Photo by Kevin Ku from Pexels

Lähditkö ohjelmistotalo yrittäjäksi, mutta huomaat tekeväsi kaikkea muuta, kuin sitä mitä olit alunperin ajatellut?  Ihan kaikkea emme voi ratkaista, mutta jos haaveissasi on toimiva tilitoimisto ilman huolia, niin tässä me nyt ollaan! Aito kaveri, joka sparraa ja tönii teitä kohti tavoitteitanne ja haaveitanne, eikä meitä tarvitse arkisin miettiä – yhtään, jos ei siis halua.

What’s in it for us

No yksinkertaisesti homman pihvihän on se, että kun teillä menee hyvin ja kukoistatte niin mekin voitetaan. Meillä työskentelevät tyypit ovat todellisia taloushallinnon supersankareita. He auttavat poistamalla yhtälöstä ylimääräiset arkea rasittavat talouskikkareet ja lisäävät siihen hieman syväosaamista ja oikeita prosesseja, teidän menestyksen tueksi. Näin te voitte keskittyä lounasleipään, koodaamiseen tai vaikka maailman valloittamiseen, ilman ahdistavaa talouden varjoa roikkumassa päivittäin pään päällä. Molemmat tekee sitä mitä parhaiten osaa.

Mitä se on syönyt?

Mitäpä jos purettaisiin se teidän nykyinen kokoonpano osiin ja katsottaisiin mitä se on syönyt?  Otetaan ne palikat ja laitetaan sellaiseen järjestykseen, joka hyrrää kivasti ja kuumenematta. Heitetään sinne sekaan muutama osa, jotka on aikaisemmin puuttunut ja avot, soljuvaa arkea!

Ketterä ja huomaamattoman taloushallinnon rakentaminen on yllättävän suoraviivaista, kun on oikeat työkalut eli data, teknologia ja ne aikaisemmin mainitut supersankarit. Yhtään liioittelematta meidän työkalupakissa on aikas näppärä valikoima, joka on kokonaan teidän käytössä ja vain odottaa käyttöönottoa.

Ja sitten tähän suuntaan

Perusjuttujen jälkeen, eikö olisi mahtavaa, jos joku osoittaisi oikeaan kulkusuuntaan jatkossakin ja itse voisi käydä keräämässä hedelmät, vai? Kirjanpito on peruskauraa, mutta siitä louhittava talousdata on kultakaivos oikeissa käsissä ja mehän tiedetään tästä ihan kaikki.

Me kuljetaan teidän rinnalla ja tuijotellaan teidän lukuja, huudellaan kun tarvitsee tehdä muutoksia kurssissa ja navigoidaan kohti niitä paratiisisaaria, joita teidän kasvu- ja kehityssuunnitelmiin on piirretty. Hedelmällistä yhteistyötä, joka tekee elämän helpoksi.

Voit olla yhteydessä minuun niin, käydään läpi mitä steppejä taloushallintonne selkeyttäminen vaatisi ja miten voimme yhdessä rakentaa teille sopivan ratkaisun.

Terveisin,

Juha

P.S. Osaako teidän tilitoimiston toimitusjohtaja koodata? Meidän toimitusjohtaja nimittäin osaa.