Administer Ajankohtaista Artikkeli Metalliteollisuuden taloushallinnon kumppani

Metalliteollisuuden taloushallinnon kumppani

Metalliteollisuuden taloushallinnon kumppani

Metallipaja

Metalli- ja konepajateollisuus on monen muun toimialan tavoin muutoksen alla; automaatio tuotannossa yleistyy, asiakkaiden vaatimukset nopeisiin toimituksiin kasvaa ja osaavaa henkilöstöä on yhä vaikeampi löytää. Nämä muutokset avaavat ovia ja luovat hienoja mahdollisuuksia, mutta tuovat myös haasteita toiminnalle.

Me Administerilla haluamme olla mukana tukemassa suomalaisia konepajoja ja metalliteollisuutta, ja olla siivittämässä niitä kohti menestystä. Menestyvä yritys tarvitsee tuekseen ammattitaitoisen taloushallinnon kumppanin, joka todella tuntee yrityksen tarpeet ja kipukohdat – ja siksi Administer on olemassa. Aivan kuten hitsin täytyy olla virheetöntä, niin täytyy olla myös kirjanpidon, voitte rauhassa keskittyä toleranssien toteutumiseen, me hoidamme taloushallinnon

Muun muassa näissä voimme olla metalliteollisuuden yritysten tukena:

  • Investointien suunnittelu ja toteutus; mitä eroa on investoiko rahoituksella vai leasingilla ja kuinka minimoida tästä aiheutuneet riskit
  • käyttöomaisuuden ja vaihto-omaisuuden hallinta ja haasteet, taseen keventäminen osana tuloksellista liiketoimintaa
  • Henkilöstön aiheuttamat haasteet; hoidamme mm. TES:n tulkinnan sekä lakisääteiset dokumentoinnit, kuten turvallisuussuunnitelmat jne. voit itse keskittyä henkilöstön johtamiseen.
  • Uusi aarpora investointilistalla? Me autamme valitsemaan oikean rahoitusmuodon
  • kansainvälisen kaupan aiheuttamat haasteet ja lainsäädäntö.
  • sekä metalliteollisuuden kirjanpito ja palkanlaskenta pitkällä kokemuksella

Olemme räätälöineet palvelumme ensimmäisenä tilitoimistona suomessa täysin suomalaisen metalliteollisuuden tarpeisiin. Tavoitteenamme on pitää konepaja- ja metalliteollisuus Suomessa kilpailukykyisenä, auttaa tuottavuuden lisäämisessä ja tavoitteisiin pääsemisessä sekä mahdollistaa kasvua.

Huomisen menestystarinat syntyvät hyvällä yhteistyöllä!

Ole yhteydessä matalalla kynnyksellä, niin rakennetaan teille sopivat ratkaisut.