Elektronisk ekonomiförvaltning

Den ektroniska ekonomiförvaltningen ger en översikt över var ditt företag befinner sig för tillfället.

Elektronisk ekonomisk förvaltning är ett modernt och effektivt sätt att hantera ett företags finansiella processer och data med hjälp av elektroniska system. Denna samtida metod erbjuder många fördelar jämfört med traditionell manuell ekonomisk förvaltning.

eFina taloushallinnon järjestelmä

Fördelar med elektronisk ekonomisk förvaltning

Automatiserar rutiner: Med elektronisk ekonomisk förvaltning kan du automatisera många rutinuppgifter som fakturering, bokföring och rapportering. Detta minskar risken för mänskliga fel och sparar tid som annars skulle användas för manuella förfaranden.

Realtidsvy över finanserna: Ditt företags finansiella data är lättillgänglig och uppdaterad i realtid i elektroniska system. Detta möjliggör snabba beslut och ger dig en bättre överblick över ditt företags ekonomiska situation.

Miljöbesparingar: Elektronisk ekonomisk förvaltning stöder också ett mer miljövänligt tillvägagångssätt genom att minska pappersanvändningen och främja digitala processer.

Yrityksen-lakipalvelut-pöytäkirjat

Effektiv ekonomisk förvaltning med eFina-systemet

Grunden för vår service är det elektroniska eFina bokföringsprogrammet, utformat för att helt stödja papperslöst kontor och ekonomisk förvaltning. I eFina fungerar vardagliga rutiner för ekonomisk förvaltning samt köp- och försäljningsfakturor smidigt, papperslöst och alltid i realtid.

Du kan också generera rapporter från eFina, som försäljnings- och prestandarapporter för valfri period – när som helst, antingen på datorn eller mobilen. Elektronisk ekonomisk förvaltning gör det möjligt för dig att fatta beslut baserade på aktuell och korrekt information.

Som vår kund sparar du nästan alltid både tid och pengar. Vi är en betrodd partner för företag och en möjliggörare för tillväxt, från etablering till avlägsen framtid. Läs om våra kunders erfarenheter med Administers tjänster.