Taloustilanteesi – aina mukanasi.

Kustannustehokkuutta taloushallintoon: siirrä se Administerin hoitoon

Maksatko nykyisestä taloushallinnosta mielestäsi liikaa? Onko osaavien taloushallinnon ammattilaisten löytäminen ja pitäminen vaikeaa? Eikö nykyinen tilitoimistosi taivu konsernin raportointivaatimuksiin?

Ajantasaiseen taloushallintoon

Sähköinen taloushallinto helpottaa päivittäisiä rutiineja ja vapauttaa aikaasi. Siirrä taloushallintosi hoitoomme ja varmistat, että kirjanpitosi ja muu talous- ja palkkahallintosi hoituvat ammattimaisen tehokkaasti. Yrityksesi saa yhdessä paketissa niin palvelut, ohjelmistot kuin asiantuntijat. Varmistat samalla, että taloushallintotiimissäsi on ammattilaisia myös kesken flunssakauden ja kesäloman.

Mukaudumme yrityksesi tarpeisiin

Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin ohjelmistoihin ja niiden ylläpitoon, kun tarjoamaamme pakettiin kuuluu täysi taloushallinnon ohjelmisto eFina. Helppokäyttöisellä eFinalla myös integrointi nykyisiin järjestelmiinne sujuu valmisohjelmistoja helpommin. Ja mikä kustannustehokkainta: emme tarjoa valmispaketteja, vaan meiltä voit ostaa täsmälleen ne palvelut, jotka tarvitset.

Kasvukipuja nykyisen tilitoimistosi kanssa?

Jos olet siirtymässä kansainvälisen yrityksen, konsernin tai useiden toimipisteiden kokoluokkaan, ei huolta. Konserniraportointi, kansainväliset tapahtumat ja laskujen kierrätys sähköisesti ympäri Suomea ovat arkeamme.

Hallitse ja johda yrityksesi taloutta reaaliajassa

eFina on Internet-selaimella toimiva taloushallintojärjestelmä, jonka kautta voit seurata yrityksesi tuloksen kehitystä reaaliaikaisesti. Sen avulla tiedät, mitä tänään on tapahtunut ja kassavirtaennusteiden avulla ennustat tulevaa. Ota sen ominaisuuksista käyttöön toiminnot, joita yrityksesi tarvitsee tällä hetkellä.

Haluatko kuulla lisää?

Tästä aiheesta täytyy kuulla enemmän. Ottakaa minuun yhteyttä, haluan keskustella lisää.

Tilitoimiston vaihtaminen on helppoa

  • Administeriin siirtyessäsi riittää kun sanot ”Kyllä, kiitos” – me hoidamme loput
  • Onnistuu kesken tilikauden

Tilitoimiston vaihtamisen vaiheet

  • Alkukartoitus, jossa määrittelemme palvelut, jotka vastaavat tarpeisiinne
  • Taloushallinnon perustaminen ja pankkiyhteyden avaus
  • Ohjelmiston käyttökoulutus

Koko paketti kerralla

Asiointisi helpottuu ja nopeutuu, kun saat sähköisen taloushallinnon palvelut, ohjelmistot ja asiantuntijat samasta paikasta. Hoidamme myös tarvittavat integraatiot olemassa oleviin järjestelmiinne vankalla kokemuksella.

.

Ottakaa minuun yhteyttä