Byt ut frustrerande pappersexercis mot ekonomisk information i realtid

När det är knappt om tid ska man inte slösa den på onödiga rutiner. Det finns effektivare sätt att använda tid: fakturorna går automatiskt till betalning och på skärmen ser du hur företagets ekonomiska läge utvecklas i realtid – det kan du kolla på en surfplatta fast i hemsoffan om du vill. Papper behövs inte längre.

Pengar som ger avkastning

Flytta över din bokföring till Administer och se till att du har tillgång till en partner som är proffs på ekonomiadministration. Samtidigt maximerar du den arbetstid du kan fakturera för, i och med att du inte slösar bort tid på att leta efter och samla ihop papper. Fokusera på det väsentliga – och bara det väsentliga.

Enkel elektronisk ekonomiadministration

Gör den elektroniska ekonomiadministrationen enkel, spara tid och – om du vill – gör det helt utan papper. I ett paket får du tillgång till såväl tjänster som programvara – och experter inom ekonomi- och löneadministration.

Räkningar, fakturering och kund- och leverantörsreskontra sköter du enkelt i eFina, på datorn eller på mobilen. Du slipper lägga ner pengar på dyra separata program och kan investera även de pengarna i att utveckla företagets verksamhet.

Dagens försäljning syns idag

När du får en månadsrapport av din bokförare är den vanligtvis förlegad redan när den landar på ditt skrivbord. Med eFina kan du följa med ditt företags ekonomi i realtid. En namngiven ansvarsperson sköter dina ärenden, så du har hela tiden tillgång till stöd och rådgivningstjänster från en yrkeskunnig expert. Genom att lägga ut din bokföring till Administer sparar du tid, pengar och nerver.

Vill du veta mer?

Det här vill jag veta mera om. Ta kontakt med mig.

 

Ta kontakt med mig