Ekonomiförvaltning för små och medelstora företag

Lättare vardag med ekonomiinformation i realtid

keskity-olennaiseen

Använd tiden effektivt

När det är knappt om tid ska rutinerna löpa effektivt. När du lägger ut din bokföring på Administer får du en professionell partner inom ekonomiförvaltning. Du maximerar din fakturerbara arbetstid när du slipper använda tid på att hantera papper. Då kan du fokusera på det väsentliga – och endast på det.

tulokset-nakyvat

Du ser omedelbart försäljningsarbetets resultat

En månadsrapport som din bokförare skickar är föråldrar redan när den kommer på ditt arbetsbord. Med Administer följer du upp företagets ekonomi i realtid. Då kan du enkelt planera och optimera företagets verksamhet. Du uträttar dina ärenden lätt och enkelt när du får alla tjänster för elektronisk ekonomiförvaltning, programvaror och namngivna ekonomiexperter på ett och samma ställe.

kasvamme-mukana

Vi anpassar oss efter ditt företags behov

Hos Administer köper du endast de tjänster som du behöver. Du behöver inte investera i köp, drift och underhåll av programvaror eftersom vårt utbud omfattar eFina, en komplett programvara för ekonomiförvaltning som integreras helt med dina nuvarande system. När ditt företag växer, hjälper vid dig till exempel med koncernrapporteringen, bokningen av internationella evenemang och cirkuleringen av fakturor. Elektroniskt, så klart.