Ekonomiförvaltning för små och medelstora företag

Lättare vardag med ekonomiinformation i realtid

nuori-mies-lapparilla

Använd tiden effektivt

När det är knappt om tid måste rutinerna löpa effektivt. När du lägger ut din redovisning på Administer får du en professionell partner. Vi effektiviserar din arbetstid när du slipper använda tid på att hantera redovisning och lönefrågor, så att ni kan fokusera på det väsentliga i er kärnverksamhet.

.

palkkapalvelut

Du ser omedelbart försäljningsarbetets resultat

En månadsrapport som din bokförare skickar är föråldrad redan när den landar på ditt skrivbord. Med Administer följer du upp företagets ekonomi i realtid. Då kan du enkelt planera och optimera företagets verksamhet. Vi effektiviserar och förenklar när du får alla tjänster på ett och samma ställe.

taloushallintopalvelut

Vi anpassar oss efter ditt företags behov

Hos Administer köper du endast de tjänster som du behöver. Vi skräddarsyr gärna ett paket som passar just er. Du behöver inte investera i köp, drift och underhåll av programvaror eftersom i vårt erbjudande ingår eFina, en komplett tjänst för ekonomiförvaltning som kan integreras med dina nuvarande CRM-system. När ditt företag växer, hjälper vid dig till exempel med koncernrapporteringen, internationell expansion, hantering av transfer pricing inom koncernen och alltid enligt lokala lagar och regler. Digitalt, så klart.