Administer Ajankohtaista Uutinen Verohallinnon OP:n tili poistuu käytöstä 30.11.2020

Verohallinnon OP:n tili poistuu käytöstä 30.11.2020

Verohallinnon OP:n tili poistuu käytöstä 30.11.2020

Verohallinnon OP:n tili poistuu käytöstä 30.11.2020

Verohallinnon OP:n tili poistuu käytöstä 30.11.2020. Verot tulee joulukuun alusta lähtien maksaa Verohallinnon Danske Bankin ja Nordean tileille. OP:n tilinumero poistuu käytöstä, koska valtion maksuliikennepalveluiden sopimus OP:n kanssa päättyy 30.11.2020. Uudella sopimuskaudella Valtion maksuliikennepalveluiden toimittajiksi on valittu siis Danske Bank ja Nordea.

Maksaessa on muistettava aina käyttää tilinumeron lisäksi myös sen verolajin viitenumeroa, mitä veroa ollaan maksamassa. Viitenumerot ovat asiakaskohtaisia, eli esimerkiksi omaa kiinteistöveron viitenumeroa ei voi käyttää puolison kiinteistöveron maksuun. Verohallinnon tilinumerot ja oikea viitenumero löytyvät OmaVerosta ja verotuspäätökseltä.

Administer poistaa automaattisesti verohallinnon OP:n tilinumerot käytöstä, eikä tämä vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Tulevat maksut verottajalle menevät automaattisesti oikealle tilille, mutta ostoreskontraan jo talletetut verottajan ostolaskut tullaan hyvittämään ja tallentamaan uudelleen ilman OP:n tilinumeroa. Tästä johtuen verottajan maksuja saattaa tulla uudelleen tarkastettavaksi hyvityslaskun ja uuden laskun osalta.