Administer Ajankohtaista Uutinen Muutoksia Administer Oyj:n johtoryhmässä: Kalle Lehtonen nimitetty talousjohtajaksi

Muutoksia Administer Oyj:n johtoryhmässä: Kalle Lehtonen nimitetty talousjohtajaksi

Muutoksia Administer Oyj:n johtoryhmässä: Kalle Lehtonen nimitetty talousjohtajaksi

Kalle Lehtonen (s. 1974, KTM) on nimitetty Administer-konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Lehtonen siirtyy Administerille Martela Oyj:stä, jossa hän on toiminut talousjohtajana vuodesta 2018 alkaen. Lehtosella on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon johtotehtävistä eri yrityksissä ja toimialoilla. Hän aloittaa Administerillä viimeistään elokuun lopussa.

”Olen tyytyväinen Kallen Administer-konserniin tuomasta osaamisesta ja pitkästä kokemuksesta taloushallinnon johtotehtävissä. Hän vahvistaa konsernin johtoryhmää ja auttaa meitä osaltaan saavuttamaan tavoitteemme. Haluan toivottaa Kallen lämpimästi tervetulleeksi Administer-perheeseen”, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Herranen.

Muut muutokset Administerin johtoryhmässä

Administer-konsernin vt. henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä elokuusta 2022 alkaen toiminut Paula Niemi (s. 1977, BBA) on nimitetty konsernin vakituiseksi henkilöstöjohtajaksi 1.6.2023 alkaen. Niemi on toiminut eri henkilöstöhallinnon tehtävissä Administer-konsernissa vuodesta 2016 lähtien ja tätä ennen Finnair Oyj:ssä.

”Osaava henkilöstö on strategiamme keskiössä. Paulan johdolla pystymme kehittämään työntekijäkokemusta edelleen”, Kimmo Herranen sanoo.

Lisätietoja:

Kimmo Herranen
Toimitusjohtaja
Puh. 050 560 6322
kimmo.herranen@administer.fi