Administer Ajankohtaista Uutinen Administer vahvistaa toimintaansa Savon alueella ostamalla Varkauden Tili Oy:n

Administer vahvistaa toimintaansa Savon alueella ostamalla Varkauden Tili Oy:n

Administer vahvistaa toimintaansa Savon alueella ostamalla Varkauden Tili Oy:n

Administer-ostaa-varkauden-tili-Oyn

Administer Oyj ja Varkaudessa toimiva Varkauden Tili Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Varkauden Tilin liiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät Administerille. Liiketoimintakauppa vahvistaa Administerin toimintaa Savon alueella; yhtiöllä on jo ennestään oma toimipiste Varkaudessa.

Administer jatkaa uudella liiketoimintakaupalla kasvustrategiansan toteuttamista. Administer-konsernin 700 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitaan jo yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Yhtiön tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman lähellä, työllistää Suomessa ja laajentua koko maassa sekä kansainvälistyä.

”Tämä oli vuoden seitsemäs kauppa. Yrityskauppojen myötä vahvistamme asemaamme yhtenä alan suurimmista toimijoista Suomessa. Varkauden Tili Oy:llä on laaja asiakaskunta ja hyvä maine omalla alueellaan. Kaupan myötä toimintamme Savossa vahvistuu ja voimme tarjota Varkauden Tilin asiakkaille entistä kattavampaa, mutta edelleen paikallista palvelua sekä hyvää alueellista liiketoimintaympäristön tuntemusta”, sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Peter Aho.

”Toimintamme vahvistuu ja jatkuu leveämmillä hartioilla, kun olemme jatkossa osa suurta, suomalaista konsernia. Alansa edelläkävijänä Administer voi tarjota henkilöstöllemme paremmat edut ja koulutusmahdollisuudet ja asiakkaillemme entistäkin kattavammat palvelut”, sanoo Varkauden Tili Oy:n toimitusjohtaja Timo Männikkö.

 

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer-konserni
puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Timo Männikkö
Toimitusjohtaja
Varkauden Tili Oy
puh. 040 553 6303
timo.mannikko@varkaudentili.fi

 

Varkauden Tili Oy on vuonna 1988 perustettu palveleva tilitoimisto, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1968 saakka. Tarjoamme asiakkaillemme perinteiset tilitoimistopalvelut modernilla otteella. Kauttamme saa kaikki taloushallinnon palvelut sähköisinä.