Administer Ajankohtaista Uutinen Administer vahvistaa kansainvälistä talous- ja palkkahallinnon osaamistaan ostamalla WaBuCo Financial Services Oy:n

Administer vahvistaa kansainvälistä talous- ja palkkahallinnon osaamistaan ostamalla WaBuCo Financial Services Oy:n

Administer vahvistaa kansainvälistä talous- ja palkkahallinnon osaamistaan ostamalla WaBuCo Financial Services Oy:n

WaBuCo_Administer

Administer Oyj  vahvistaa kansainvälistä talous- ja palkkahallinnon osaamistaan ostamalla WaBuCo Financial Services Oy:n. Kaupan toteuttamisen yhteydessä maksettava kauppahinta on noin 466 419 euroa ja se on tarkoitus maksaa uusilla Administerin osakkeilla. Tämän vuoksi Administer toteuttaa yhtiökokouksen 4.11.2021 antaman valtuutuksen nojalla suunnatun osakeannin WaBuCon nykyisille omistajille. Osakeannin ehdot ja muut tarkemmat tiedot löytyvät tänään 8.3.2022 julkaistavasta, antiin liittyvästä Administerin yhtiötiedotteesta.

WaBuCo on vuonna 1988 perustettu, Helsingissä sijaitseva tilitoimisto. Yhtiö tarjoaa korkealuokkaisia talous- ja palkkahallinnon sekä sisäisen raportoinnin palveluja. Laaja palveluvalikoima kattaa niin kirjanpidon, tilinpäätöksen, laskutuksen, verotuksen kuin henkilöstöhallinnonkin palvelut. Yhtiö on erikoistunut tehostamaan suomalaisten yritysten toimintaa kansainvälisillä markkinoilla sekä kansainvälisten yritysten rantautumista Suomeen.

WaBuCon liikevaihto oli  902 000 euroa vuonna 2021 ja yhtiö palvelee yli sataa suomalaista ja kansainvälistä asiakasta. Yhtiön palveluksessa on yhdeksän henkilöä, jotka jatkavat yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

”Strategiansa mukaisesti Administer hakee merkittävää osuutta talous- ja palkkahallinnon palveluista sekä konsultoinnista Suomessa. Lisäksi pyrimme laajentamaan kansainvälistä liiketoimintaamme. WaBuCon yrityskauppa tukee erinomaisesti kaikkien näiden tavoitteiden saavuttamista”, sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Peter Aho. ”Haluankin toivottaa WaBuCon talous- ja palkkahallinnon huippuammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi Administerin perheeseen”, Aho jatkaa.

”WaBuCo on toiminut yrittäjävetoisesti ja yrittäjyys keskiössä yli 30 vuoden ajan. On hienoa päästä jatkamaan tätä toimintaa samat arvot jakavan tiimin kanssa. Tuomme mielellämme tiimiin pitkän kokemuksemme kansainvälisistä toiminnoista”, kertoo WaBuCon toimitusjohtaja Thomas Wahlström. ”Missionamme on asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin edistäminen. Keskeisiä välineitä tähän on tietotekniikan tarveharkintainen ja tehokas hyödyntäminen. Odotamme innolla yhteistyötä alan digitaalisen pioneerin kanssa”, toteaa WaBuCon operatiivinen johtaja Ilkka Pesonen.

Kaupan toteutuminen on ehdollinen tiettyjen tavanomaisten edellytysten täyttymiselle. Kauppa odotetaan saatavan päätökseen maaliskuun 2022 aikana, arviolta 15.3.2022.

 

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer-konserni
p. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Thomas Wahlström
Toimitusjohtaja
WaBuCo Financial Services Oy
p. 0400 406 016
thomas.wahlstrom@wabuco.fi

 

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.

 

WaBuCo Financial Services Oy on vuonna 1988 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa. WaBuCo on tarjonnut korkealuokkaisia talous- ja palkkahallinnon sekä sisäisen raportoinnin palveluja jo lähes 30 vuoden ajan. Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti kohti uusimpia digitalisaation sovelluksia. Yhtiöllä on tällä hetkellä yli sata suomalaista ja kansainvälistä asiakasta.