Administer Ajankohtaista Uutinen Administer ja EmCe yhdistyvät

Administer ja EmCe yhdistyvät

Administer ja EmCe yhdistyvät

Administer-ja-Emce-yhdistyvät

 

Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijayhtiö Administer ja taloushallinnon ohjelmistojen kokonaisvaltainen tuottaja EmCe Solution Partner yhdistyvät. Suomeen syntyy näin uusi, vahva taloushallinnon toimija, jolla on poikkeuksellisen vankka kokemus sekä taloushallinnon ohjelmistotuotannosta että palvelutuotannosta.

Administer Oy tunnetaan sähköisten taloushallintopalvelujen osaajana, joka palvelee asiakkaita 22 toimipisteessä ympäri Suomea sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administerin oma taloushallinnon ohjelmisto eFina mobiilisovelluksineen on tuhansien asiakkaiden päivittäisessä käytössä. EmCellä on mittavaa kokemusta talous- ja palkkahallinnon ohjelmistojen ja toiminnanohjausratkaisujen kehittämisestä ja tarjoamisesta niin tilitoimistoille kuin myös muiden toimialojen yrityksille sekä järjestöille. Yhdessä yhtiöt muodostavat kattavan kokonaisuuden, jossa yhdistyvät huipputason ohjelmisto- ja palveluosaaminen.

”Tavoittelemme yhdistymisellä voimakasta kasvua. Se antaa meille myös mahdollisuuksia luoda uusia, entistä parempia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Yhdessä voimme tarjota yrityksille vahvaa taloushallinnon tukea koko kasvupolulla pienyrityksestä valtakunnalliselle tasolle ja kansainväliseen toimintaan. Yhtiöiden kattavan palkkahallinnon erityisosaamisen avulla voimme tukea asiakkaiden liiketoimintaa koko skaalalla aina Suomen suurimpiin yhtiöihin saakka”, toteaa Administerin toimitusjohtaja Peter Aho.

EmCe säilyy itsenäisenä yhtiönä, ja siitä tulee osa Administer-konsernia. Konserniin kuuluvat myös Suomen suurin palkkapalveluyhtiö Silta, isommille asiakkaille taloushallinnon ulkoistuspalveluja tarjoava Adner, kuntien taloushallintoon erikoistunut Kuntalaskenta sekä Yrittäjän Polku -kevytyrittäjäpalvelu. EmCen vahva ja luotettu brändi säilyy yhdistymisen jälkeenkin ja tukee erinomaisesti konsernin palvelukokonaisuutta.

”Yhdistyminen tarjoaa meille leveämmät hartiat ja uutta potkua palveluiden tuottamiseen nopeammalla aikataululla ja laajemmalle markkinalle. Lisäksi saamme uusia palveluja, tuotteita ja menetelmiä, joita me voimme tarjota omille tilitoimistoasiakkaillemme. Olemme innoissamme siitä, että yli 40-vuotiaan EmCen tarina jatkuu osana suurempaa organisaatiota. Jaamme Administerin kanssa saman vision olla asiakkaidemme palveleva luottokumppani”, sanoo EmCe Solution Partner Oy:n toimitusjohtaja Markus Backlund.

 

Lisätietoja:

Markus Backlund
Toimitusjohtaja
EmCe Solution Partner Oy
p. 040 552 0900
markus.backlund@emce.fi

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer-konserni
p. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

 

EmCe Solution Partner Oy on vuonna 1980 perustettu kotimainen taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien ohjelmistokumppani tilitoimistoille, konserneille, liitoille ja järjestöille. EmCe Talous- ja Palkkahallinto -ohjelmistoilla on 10 000 päivittäistä käyttäjää ja EmCe on yksi ensimmäisistä Microsoft Dynamics 365 Business Central (ent. NAV) toimittajista Suomessa.  Yrityksen liikevaihto oli 7 MEUR vuonna 2020 ja sen ennustetaan kasvavan yli 8 MEUR vuonna 2021. EmCen palveluksessa työskentelee 61 ohjelmistosuunnittelun, talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa. www.emce.fi | www.emce365.fi

Administer-konserni on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Konserni työllistää 600 taloushallinnon ammattilaista ja palvelee asiakkaita lukuisilta eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin sekä kuntiin ja kaupunkeihin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinnon paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa.
www.administer.fi