Administer som företag

1985

Grundades

700+

Antalet anställda

50 milj. €

Omsättning

35%

Årlig tillväxt

4000+

Kunder

23

Verksamhetsställen

I fas

Administer utbildar sina anställda så att de alltid kan stå till kundernas tjänst med den senaste informationen och kompetensen.

Med tiden

Administer är lyhörd för kundernas behov och vi finns nära kunderna. Företaget har lokal närvaro runt om i Finland och Sverige och nya orter läggs till efter behov.

Ansvarsfull

Administers verksamhet bygger på finländskt kunnande och verksamhet. Vi erbjuder arbetstillfällen i Norden och betraktar det som en hederssak att sköta om vårt samhällsansvar och betala våra skatter i Norden.

quote

Helhet som ger utmärkt service

“Samarbetet inleddes otroligt smidigt i årsskiftet 2010. Jag hade bekantat mig med eFina redan tidigare i ett av våra dotterbolag och konstaterat att programmet är en helt överlägsen lösning. Med eFina kan jag hålla mig informerad i realtid om det dagliga läget i våra bolag. Dessutom utfördes integrationerna i vårt affärssystem smidigt, och resultatet var en integrerad helhet som betjänar oss bra. Personalen är kompetent, professionell och serviceinriktad. Rekommenderas varmt!”

Panu Kauppinen
CFO, Soprano Oyj

quote

Fakturera enkelt och bekvämt

“Jag sparade ett par dagar administrativt arbete i månaden. eFina är jättebra! Det har aldrig varit så här bekvämt att fakturera.”

Jari Latvala
VD, OpSec Oy

quote

Det lättanvända eFina och Administers sätt att ta över den nya kundrelationen gjorde intryck

“Jag har använt alla de vanligaste verktygen för elektronisk ekonomiförvaltning och Administers eFina har överlägsen användbarhet och tillgänglighet. Dessutom gjorde Administers sätt att ta över den nya kundrelationen ett outplånligt intryck på mig.”

Riku Lehtinen
Tuloksentekijät

Ta kontakt med mig