Fungerar i realtid

Administer är

I tiden

Administers anställda utbildas så att våra kunskaper alltid är up-to-date och vi har den färskaste information till förfogande när vi betjänar dig.

Närvarande

Administer lyssnar på sina kunder och finns tillgänglig där kunderna har sin verksamhet. Vi startar upp fler verksamhetsställen på olika håll i Norden då vi ser att behovet finns.

Ansvarskännande

Administers verksamhet bygger på kunnande och arbete. För oss är samhällsansvar en hederssak, dvs vi betalar skatt där verksamheten genererar vinst.

En välfungerande helhet

Samarbetet kom igång väldigt smidigt i årsskiftet 2010. Jag hade tidigare bekantat mig med eFina via ett av våra dotterbolag och konstaterat att det var den överlägset bästa lösningen. Via eFina kan jag i realtid dagligen hålla ett öga på hur det går för våra företag. Dessutom gick integrationen med vårt verksamhetsstyrningssystem smidigt, så slutresultatet är att vi har en integrerad helhet som betjänar oss väl. Personalen är yrkeskunnig och tjänstvillig. Jag rekommenderar dem varmt! Panu Kauppinen, CFO, Soprano Oyj

Lätt och trevligt att fakturera

Jag kunde spara in ett par dagars administrativt arbete per månad jämfört med hur det var förr. eFina är helt fantastisk! Det har till exempel aldrig varit så här trevligt att fakturera förr. Jari Latvala, verkställande direktör, OpSec Oy

Ta kontakt med mig