Elektroniska inköpsfakturor gör vardagen lättare

På grund av bokföringsskyldigheten ska alla pappersfakturor behandlas och sparas vilket tar väldigt mycket tid från företagets kärnverksamhet. Använder du Administers tjänst för digital hantering av inköpsfakturor behöver du inte ladda ned några program, och våra kunder använder e-fakturatjänsten avgiftsfritt.

Specialiserad avdelning för hantering av inköpsfakturor

Åtgärderna för behandling, arkivering och förvaring av inköpsfakturorna tar upp arbetstid som kan användas mer produktivt. Eftersom bokföringsskyldigheten också gäller när det är bråttom, lönar det sig att överväga att lägga ut hanteringen av inköpsfakturor externt

Hos oss får du snabbt tillgång till en reskontraavdelning som är specialiserad på hantering av inköpsfakturor. Vi erbjuder alla våra kunder en avgiftsfri tjänst för mottagning och sändning av e-fakturor. Våra proffs, som är uttryckligen specialiserade på inköpsfakturor, tar emot alla inköpsfakturor, skannar in dem åt dig eller sparar e-fakturorna. De sköter också om rutinerna för godkännande och utbetalning av fakturorna elektroniskt.

Vi sköter hela processen för inköpsfakturor säkert och snabbt, så att du kan använda dina värdefulla arbetsresurser på andra uppgifter. En utlagd elektronisk inköpsfakturatjänst minskar arbetsbördan i ditt företag avsevärt.

Externa inköpsfakturor

När du lägger ut inköpsfakturorna på Administer tar du ett steg mot 100% elektroniska inköpsfakturor. Samtidigt slipper du det arbetsamma papperskriget. Vårt digitala tjänst eFina erbjuder dessutom en överblick i realtid över ditt företags ekonomi. Mobilappen eFina kan användas lika väl på resande fot som på kontoret.

När alla uppgifter är i elektronisk form är det lätt att söka de historiska uppgifterna om inköpsfakturor och ta reda på vilka investeringar ditt företag ofta gör. När du använder eFina systematiskt kan du styra företagets ekonomi och kassaflöde i en positiv riktning.

Använd dina resurser effektivt med dessa tjänster för inköpsfakturering:

  • Avdelning som är insatt i inköpsfakturor
  • Digital hantering av inköpsfakturor
  • Uppföljning av ekonomin i realtid
  • Avgiftsfri e-fakturatjänst
  • Inga separata installationer

 

Vill du höra mer om utläggning av inköpsfaktureringen?