Elektroniska inköpsfakturor gör vardagen lättare

På grund av bokföringsskyldigheten ska alla kvitton behandlas och sparas trots att pappersarbetet tar väldigt mycket tid från företagets kärnverksamhet. Då kan du använda Administers behändiga tjänst för elektronisk hantering av inköpsfakturor. Du behöver inte ladda ned några program, och våra kunder använder e-fakturatjänsten avgiftsfritt.

Specialiserad avdelning för hantering av inköpsfakturor

Åtgärderna för behandling, arkivering och förvaring av inköpsfakturorna tar upp arbetstid som kan användas mer produktivt. Eftersom bokföringsskyldigheten också gäller när det är bråttom, lönar det sig att överväga att lägga ut hanteringen av inköpsfakturor.

Hos oss får du snabbt tillgång till en reskontraavdelning som är specialiserad på hantering av inköpsfakturor. Vi erbjuder alla våra kunder en avgiftsfri tjänst för mottagning och sändning av e-fakturor. Våra proffs, som är uttryckligen specialiserade på inköpsfakturor, tar emot alla inköpsfakturor, skannar in dem åt dig eller sparar e-fakturorna. De sköter också om rutinerna för godkännande och utbetalning av fakturorna elektroniskt.

Vi sköter hela processen för inköpsfakturor säkert och snabbt, så att du kan använda dina värdefulla arbetsresurser på andra uppgifter. En utlagd elektronisk inköpsfakturatjänst minskar arbetsbördan i ditt företag avsevärt.

Utläggning av inköpsfaktureringen

När du lägger ut inköpsfakturorna på Administer leder du ditt företag till ett tidevarv av elektroniska inköpsfakturor. Samtidigt slipper du det arbetsamma papperskriget. Vårt elektroniska system eFina erbjuder dessutom en överblick i realtid över ditt företags ekonomi. Mobilappen eFina kan användas lika väl på arbetsresa som på kontoret.

När alla uppgifter är i elektronisk form är det lätt att bläddra de historiska uppgifterna om köpen och ta reda på vilka investeringar ditt företag ofta gör. När du använder eFina systematiskt kan du styra företagets ekonomi i en bättre riktning också när det gäller inköp.

Använd dina resurser effektivt med dessa tjänster för inköpsfakturering:

  • Avdelning som är insatt i inköpsfakturor
  • Elektronisk hantering av inköpsfakturor
  • Uppföljning av ekonomin i realtid
  • Avgiftsfri e-fakturatjänst
  • Inga separata installationer

 

Vill du höra mer om utläggning av inköpsfaktureringen?