Bokföringsbyrå Helsingfors

Bokföringsbyrån Administer Helsingfors betjänar dig och ditt företag i alla ekonomihanteringens ärenden. Vi erbjuder en kvalitativ helhetslösning från bokföring till lönehantering eller outsourcing av dessa, juridiska och HR-tjänster, ekonomiledningstjänster och skattefrågor. Vi vill underlätta vardagen för ditt företag genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som motsvarar just ditt företags behov.

Administer-Verovahennysten-ABC-1200x1200

Alla redovisningstjänster under ett tak

Vi betjänar företag i alla ärenden som rör ekonomihantering, från företagsgrundande till skötsel av reskontra, löneberäkning, bokslut och myndighetsrapportering. Du får också hjälp av oss vid behov i juridiska och personaladministrativa ärenden.

Lära känna våra tjänster
eFina talous- ja palkkahallinnon ohjelma.

Bokföring Helsingfors och våra andra filialer

Bokföringsbyrån Administer Helsingfors tar hand om alla företagets ekonomihanteringsbehov på ett heltäckande sätt – från bokföring och bokslut till skattemyndigheternas rapporteringar. Vår flexibla bokföringsbyrå betjänar sina kunder oavsett plats, men det kan vara trevligt att ibland göra ärenden lokalt. Administer har över 30 filialer från Åbo till Muonio.

Vilken sorts service får du från ditt eget bokföringsbyrå?