Mikko Oikarinen, kirjanpitopäällikkö

26.10.2015

Olen koulutukseltani tradenomi ja valmistuin Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Tradenomiopintoihini kuului puolen vuoden harjoittelujakso, jonka tulin suorittamaan Administeriin. Aloitin harjoittelun tammikuussa 2008 ja sen jälkeen jäin kirjanpitoon kesätöihin. Syksyn 2008 ja kevään 2009 olin töissä osa-aikaisena ja suoritin samalla loput kurssit. Sen jälkeen jatkoin Administerissa vakituisena työntekijänä.

Tällä hetkellä noin puolet työajastani menee asiakasyritysten kirjanpitotöihin. Kirjanpitotöiden lisäksi osallistun Administerin sisäisiin kehityshankkeisiin, kehitän ja koulutan prosessejamme ja toimintatapojamme, sekä osallistun eFinan kehitystyöhön. Lisäksi tarvittaessa autan talon sisällä muita erilaisissa asiakasprojekteissa.

Olen myös ollut projektipäällikkönä Sisu-tiimissä, jossa vastasin uusien asiakkaiden sisäänajosta. Lisäksi toimin muutaman vuoden yhden kirjanpitotiimin esimiehenä. Administerissa olen päässyt tekemään todella paljon erilaisia töitä ja osallistumaan erilaisiin kehityshankkeisiin. Olen saanut uusia haasteita aina kun olen niitä kaivannut. Kahden pienen lapsen isänä arvostan myös liukuvaa työaikaa ja etätyömahdollisuutta.

Mielestäni Administer on rento työyhteisö. Parasta täällä on ehdottomasti mahtavat työkaverit.