Golf Center

26.10.2015

Administer Oy aloitti Golf Center Oy:n taloushallinnon kumppanina tammikuussa 2007. Aikaisemmin Golf Center hoiti taloushallintoaan perinteisen tilitoimistokumppanin kanssa, jolloin erityisen haastavaksi koettiin muun muassa ostolaskujen hyväksyntä ja raportoinnin viiveet.

“Erityisesti ostolaskujen käsittelyn ulkoistaminen ja siirtyminen sähköiseen muotoon on ollut meille tervetullut uudistus. Samalla myös paperilaskujen arkistointi toimipaikoistamme on saatu pois. Yleisesti ottaen taloushallinto on helpottunut”, kertoo Panu Parviainen Golf Centeristä.

Administerin taloushallintopalvelujen hyödyntäminen tuo etua reaaliaikaisen tiedon muodossa. Asiakas pystyy seuraamaan yrityksensä taloushallintoa kaikkine tietoineen suoraan verkossa. Ajantasaisten lukujen seuraaminen on koettu Golf Centerissä käteväksi. “Kustannuspaikkakohtainen seuranta parantaa ymmärrystä kulujen jakautumisesta eri toimipaikkojen välillä. Myös kvartaaliseuranta helpottuu”, Parviainen iloitsee.

Golf Center on ulkoistanut myös palkanlaskentansa Administerille. Koko taloushallinto pyörii nyt yhdessä järjestelmässä, eFinassa, mikä sujuvoittaa Golf Centerin arkea huomattavasti. ”Administerin luotettavan palvelun ansiosta kaikki palkat menevät ajallaan ja oikein maksuun. Meillä on nyt reaaliaikainen näkymä hyväksyntää odottaviin ja maksettuihin palkkoihin, kuten kaikkiin muihinkin tärkeisiin talouslukuihin”, Parviainen summaa ulkoistetun taloushallinnon etuja.

Golf Center Oy on maan johtava golfvälineiden myyntiin erikoistunut yritys, jolla on kaksi myymälää pääkaupunkiseudulla: Espoossa ja Vantaanportissa. Lisäksi Golf Center Demokeidas palvelee mailojen testaajia kesäisin Espoon Löfkulla Golfissa, ja Golf Center Logotuotteet palvelee yli 300 yritystä golfiin liittyvien yritystuotteiden toimittajana. Golf Centerin verkkokauppa on www.GolfOutlet.fi.

Ota yhteyttä ja löydetään sinulle paras palvelukokonaisuus tehokkaaseen taloushallintoon!