REKRYTOINTI: WEB-OHJELMOIJA HELSINKIIN

23.04.2018

Administer Oy on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää yli 350 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on noin 3000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Administer tarjoaa lisäksi laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella.

Olemme alan isoimpia toimijoita ja vakaa työnantaja. Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Ruoholahden toimistollemme

WEB-OHJELMOIJAA

Olet osa sähköistä taloushallintopalveluamme kehittävää aktiivista ja ketterää ohjelmointitiimiä. Tulet kehittämään Administerin oman järjestelmän web-käyttöliittymää sekä palvelinohjelmistoa.

Sinulla on tietoteknistä ymmärrystä ja kosketuspintaa ohjelmoinnista, kiinnostusta uusia teknologioita kohtaan sekä kykyä ja ennen kaikkea halua ratkaista ongelmia. Luonteeltasi olet luonnollinen tiimipelaaja varustettu ”can do” asenteella. Työtehtäväsi määräytyvät pitkälti osaamisesi perusteelta. Tiettyä ohjelmointikieltä enemmän annamme painoarvoa motivaatiollesi oppia! Ammatillisen osaamisen ja kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus saada lisää vastuuta ja siirtyä haastavampiin tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän motivoituneessa työyhteisössä osana kasvavaa liiketoimintaamme ja sen ydintä eli tietohallintoa. Tavoitteidesi ja osaamisesi sekä oman mielenkiintosi perusteella haluamme tukea matkaasi teknologia-asiantuntijana ja taata selkeän urapolun osana tarinaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Jon Björklund puh. 050 486 1140

Kiinnostuitko? Ota uusi askel urallasi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera viimeistään 9.5.2018 osoitteeseen rekry@administer.fi otsikolla WEB-OHJELMOIJA. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tule mukaan rakentamaan rohkeasti erilaisen Administerin menestystä!