Outsourcing av finansiella processer utvecklar din verksamhet

Att kapa kostnader och utveckla verksamheten är en ständig utmaning, i synnerhet som kvaliteten måste upprätthållas för att bibehålla konkurrenskraften. Om din organisation överväger outsourcing av ekonomiadministrationen har du kommit till rätt ställe. Administer skapar det utrymme som krävs för att utveckla kärnverksamheten.

Med affärsmässigt ”know how” och teknisk kapacitet att skapa automatiserade lösningar inom smart finance kan vi ta över och utveckla föråldrade rutiner i den ekonomiska administrationen. Med aktuella och digitaliserade tjänster garanterar vi en lösning som håller jämna steg med organisationens egen utveckling.

Vi förser dig med moderna verktyg och applikationer som automatiserar den ekonomiska administrationen. Vi tar även över och förvaltar era IT-tjänster eftersom alla applikationer behöver en skalbar, drift- och intrångssäker IT-miljö.

Konceptet erbjuder en automatiserad, modern och framtidssäkrad lösning. Vi kallar det ZmartFinance. Genom att snabbt identifiera styrkor och utvecklingsområden i den nuvarande ekonomiadministrationen utvecklar vi digitaliserade lösningar som följer rådande trender inom liknande organisationer.

 Exempel på tjänster är SaaS (Software as a Service) och övriga molntjänster, integration av finansiella processer, e-accounting (e-bokföring), smart finance samt business process outsourcing.

Vi hanterar och automatiserar dina ekonomiska processer med felfria dataöverföringar i effektiva system. Med användarvänliga gränssnitt och optimerade tjänster lyfts användarupplevelsen till en helt ny nivå. Det går även att integrera och använda data, Business Intelligence och rapporteringstjänster i ZmartFinance.

Söker du en långsiktig och kostnadseffektiv lösning för ekonomisk administration och finansiella processer? Administer är en pålitlig och kunnig outsourcing-partner att utvecklas och växa med. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra lösningar.

 

Ta kontakt med mig